Στις 16:45 μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο - Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, ο θάνατός του διαπιστώθηκε στις 17:40
Χωρίς αυτόματη αναπνοή και σφυγμό διακομίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (9/9) στο νοσοκομείο «Ελπίς» ο Γιώργος Μαζωνάκης, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε μετά τον θάνατό του.
Όπως αναφέρει το νοσοκομείο, ο 54χρονος τραγουδιστής έφτασε στα Επείγοντα στις 16:45 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ αμέσως ακολουθήθηκε το προβλεπόμενο πρωτόκολλο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης.
Οι προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν δεν είχαν επιτυχή έκβαση και ως επίσημη ώρα θανάτου ορίστηκε η 17:40.
Το ανακοινωθέν του νοσοκομείου
«Στις 9/9/2026 και ώρα 16:45 το απόγευμα προσεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χωρίς αυτόματη αναπνοή και χωρίς σφυγμό, ο Γεώργιος Μαζωνάκης γεννηθείς το 1972. Διενεργήθηκε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση βάσει πρωτοκόλλου χωρίς επιτυχή έκβαση. Επίσημη ώρα θανάτου 17:40.
Η Διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος».