fbpx

Γιάννης Παπαγιάννης: Στην Ιαπωνία για… μπίζνες ο Μητσοτάκης, στη μιζέρια ο Τσίπρας

by pavlos

Μια είναι η λύση για την οικονομία: σταθερότητα για να ανακάμψει η χώρα και να δημιουργηθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας ώστε να γυρίσουμε στην προμνημονιακή Ελλάδα.

 

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

 

Πόσες φορές έχουμε εξηγήσει ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν με τίποτα όταν όλα πηγαίνουν κανονικά; Το εξηγώ και πάλι γιατί πρέπει να γίνει κατανοητή η πολιτική φύση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ την κανονικότητα στη χώρα. Δεν μπορεί όταν δεν υπάρχουν προβλήματα και απρόοπτα που φέρνουν ανατροπές. Δεν μπορεί όταν όλα πηγαίνουν κατ’ ευχήν και όταν οι κοινωνίες προοδεύουν με ανάπτυξη, απασχόληση, επενδύσεις και ευημερία. Δεν μπορεί γιατί δεν έχει θέσεις και θετική προοπτική. Δεν μπορεί γιατί δεν έχει σοβαρό προγραμματικό ρόλο και δεν είναι σε θέση να δημιουργήσει θετικές συνθήκες που θα οδηγήσουν σε μεταρρυθμίσεις και ικανοποίηση στους πολίτες γιατί αλλάζει προς το καλύτερο το επίπεδο διαβίωσης και η ποιότητα ζωής τους.

 

ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ, είδατε τι συμβαίνει με τον πρωθυπουργό. Πήγε, μίλησε και αντιπαρατέθηκε στη Βουλή και εκεί τελείωσαν όλα. Από την επόμενη μέρα, η επιστροφή στη δουλειά και την κανονικότητα για τον ίδιο και την κυβέρνησή του επανήλθε όπως και τις προηγούμενες ημέρες.

 

ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΑΣΕΙ ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις προσωπικές επιθέσεις και την τοξικότητα που έβγαλε ο Αλέξης Τσίπρας. Του απάντησε στη Βουλή και πλέον βρίσκεται στην Ιαπωνία γι’ αυτό το οποίο έχει ανάγκη ο τόπος: επενδύσεις που θα φέρουν χρήμα και δουλειές.

 

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ το θέμα που ενδιαφέρει πραγματικά τον ελληνικό λαό. Πώς θα βελτιωθεί η κατάσταση στην οικονομία και πώς η επενδυτική βαθμίδα που θα έρθει μετά τις εκλογές θα έχει αποτύπωση στην πραγματική οικονομία και την αγορά.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και την αγορά, σήμερα και με δεδομένη τη στάση που κρατά ο ΣΥΡΙΖΑ, μια είναι η λύση για την οικονομία: σταθερότητα για να μπορέσει να ανακάμψει ο τόπος και να δημιουργηθούν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας για να επιστρέψουμε στην προ μνημονιακή κατάσταση και να μην ξαναγυρίσουμε ποτέ στην τετραετία του ΣΥΡΙΖΑ, του Αλέξη Τσίπρα και του Γιάνη Βαρουφάκη.

 

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ πλησιάζουν. Οι πολίτες έχουν συγκεκριμένες και καθαρές επιλογές. Κυριάκος Μητσοτάκης ή Αλέξης Τσίπρας; Η επιλογή είναι απλή και ο καθένας θα ψηφίσει με τα κριτήρια που πιστεύει. Καλή εβδομάδα σε όλες και σε όλους…

 

Η σφαγή των… αμνών στον Βόρειο Τομέα

Δυσκολεύουν τα πράγματα για δύο πρώην υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ. Μαθαίνουμε ότι στην τελευταία τηλεφωνική δημοσκόπηση σε δείγμα 850 ατόμων στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθήνας πρώτος έρχεται ο Κώστας Ζαχαριάδης και δεύτερη η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Τρίτος έρχεται ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος είναι ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό. Για την τέταρτη θέση τα πράγματα είναι οριακά. Προηγείται με μικρή διαφορά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ακολουθεί ο Πάνος Σκουρλέτης. Και οι δύο όμως απευθύνονται στην ίδια τάση του κόμματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκλέξει τέσσερις βουλευτές, άρα ένας θα μείνει έξω. Θα γίνει μεγάλη εσωκομματική σφαγή μεταξύ συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα…

 

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ομολογούν το λάθος με την πρόταση δυσπιστίας

Την ατάκα της χρονιάς είπε κορυφαίο στέλεχος σχετικά με την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας. «Χάσαμε μια μονάδα από το λάθος που έκανε ο αρχηγός μας. Η ΝΔ συσπειρώθηκε και ανάβει λαμπάδες στο μπόι μας γιατί ακούστηκε παντού η υπόθεση με τον Καλογρίτσα και τον Δεστεμπασίδη», έλεγε σε σύντροφό του για τη λανθασμένη επιλογή του Τσίπρα. Οι μετριοπαθείς είχαν καταλάβει τι θα γίνει στο τέλος της συζήτησης στη Βουλή. Οι άλλοι ζούσαν στον δικό του κόσμο. Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο εμείς; Μάλλον όχι…

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα