Θα μπορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ να αποδεχθεί μια επιτυχία όπως αυτή που είχαν η ΕΥΠ και η ΕΛ.ΑΣ. με τη σύλληψη των δύο Πακιστανών τρομοκρατών; Οχι βέβαια! Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να δεχθεί καμία επιτυχία, ακόμα και αν αυτή αφορά την εθνική ασφάλειά μας, ακόμα και αν αφορά το μέλλον της χώρας, καθώς εάν οι τρομοκράτες πετύχαιναν το στόχο τους καταλαβαίνετε τις συνέπειες που θα υπήρχαν για τον τουρισμό.

 

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

 

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ την κανονικότητα της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ. Το έχει αποδείξει σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας και της δημόσιας ζωής το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, το έχει αποδείξει και ο ίδιος ο πρόεδρός του με την τοξική πολιτική που ακολουθεί.

ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ πουθενά από χθες κάποια ανακοίνωση που να δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ συγχαρητήρια για τις επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ. και της ΕΥΠ; Πουθενά δεν υπάρχει τέτοια ανακοίνωση και ούτε θα υπάρξει. Αντιθέτως, είδαμε μερικά πικρόχολα και συνωμοσιολογικά ρεπορτάζ που όλα έβγαιναν από την Κουμουνδούρου για να μειώσει την επιτυχία με τις συλλήψεις και να δημιουργήσει καχυποψία.

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ, αυτός είναι και αυτός θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική ζωή του τόπου. Μηδενιστής σε όλα, χολερικός στις ανακοινώσεις του, μεμψίμοιρος και μίζερος σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τη χώρα μας. Ας μην τα ξεχνάμε όλα αυτά εν όψει των εκλογών, γιατί πολλές φορές σε αυτή τη χώρα ασχολούμαστε μόνο με το μέλλον και δεν μας απασχολεί τι έγινε στο παρελθόν.

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ της 21ης Μαΐου θα είναι η σημαντικότερη ευκαιρία για τη χώρα ώστε να βγει από τα αδιέξοδα που θέτει επίμονα και αντιφατικά η αξιωματική αντιπολίτευση. Είναι η ευκαιρία να αποφασίσει ο κόσμος και η κοινωνία για το πολιτικό μέλλον του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αν χάσει και αυτές τις εκλογές θα πρέπει μόνος του να αποχωρήσει, αφού θα τον έχει αποδοκιμάσει και πάλι το εκλογικό σώμα.

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ με τις επιτυχίες της ΕΥΠ και της ΕΛ.ΑΣ. σε σχέση με τη μιζέρια του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κλασικό παράδειγμα το οποίο το βρίσκαμε μπροστά μας σε όλη την τετραετία. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί τις εθνικές επιτυχίες. Τις μισεί γιατί προέρχονται από τους πολιτικούς αντιπάλους του και όχι από τους ίδιους. Από αυτό και μόνο μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

 

Δεν μπορεί να γεμίσει ούτε καν τα καφενεία!

Πολύ χαμηλή υπήρξε η προσέλευση φίλων και ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη χθεσινή περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στη Βοιωτία. Σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν παραπάνω από 30 άτομα τα οποία τον υποδέχθηκαν και τον ακολούθησαν στην περιοδεία.

Γενικά ο κόσμος ήταν απρόθυμος, γι’ αυτό και ο Αλέξης Τσίπρας απέφυγε να πάει σε καφενεία και σε χώρους που μαζεύονται οι πολίτες. Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τα στελέχη του Οργανωτικού της Κουμουνδούρου. Οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται να δουν και να ακούσουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό φαίνεται…

 

Μπαίνουν οι τελευταίες  πινελιές από Μπρατάκο

Ο Γιάννης Μπρατάκος θα βάλει τις τελευταίες πινελιές στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία είναι σχεδόν έτοιμα και θα ανακοινωθούν μόλις διαλυθεί η Βουλή και ξεκινήσει επίσημα η προεκλογική περίοδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του fimotro, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ανάψει το πράσινο φως ώστε τις τελικές λεπτομέρειες που απομένουν προκειμένου να ανακοινωθούν όλα τα ψηφοδέλτια του κυβερνώντος κόμματος να τις κλείσει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον στενό συνεργάτη του, ο οποίος μέχρι τώρα τον έχει δικαιώσει σε όλα…