Για τον Πολάκη φταίνε οι… πλούσιοι χριστιανοί για τον κορωνοϊό!

61
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Το «Πολακιστάν» και οι άλλοι

Τι κι αν ο κορωνοϊός έχει χτυπήσει από την «πλούσια» Ιταλία μέχρι τη «φτωχή» Νιγηρία, ο Παύλος Πολάκης ξέρει τον… πραγματικό ένοχο της εξάπλωσης, κι αυτός είναι οι… πλούσιοι χριστιανοί.

Προχωρώντας σε έναν απίστευτο ταξικό διαχωρισμό, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και γιατρός (!) Παύλος Πολάκης ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι: «Το περιμέναμε από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες με βάση την ακροδεξιά λογική ορισμένων αλλά τελικά μας ήρθε από τους πλούσιους και τους χριστιανούς».

Αναφερόμενος στη στάση της εκκλησίας είπε ότι «εντάξει υπάρχουν οι Αμβρόσιοι και οι χριστιανοταλιμπάν της ακροδεξιάς που έχουν καταλάβει επισκοπικούς θώκους. αλλά υπάρχουν και ξύπνιοι άνθρωποι. Να βγαίνει τώρα η Ιερά Σύνοδος και να λέει αυτά; Πού ζούμε; Πρέπει να υπάρξει μια επίσημη απάντηση από το υπουργείο Υγείας. Επίσης ντρέπομαι για μια καθηγήτρια, την κ. Γιαμαρέλου, που ξέρει γράμματα- βέβαια, είχε βαστήξει φανάρι στον κ. Αβραμόπουλο τότε με τα εμβόλια, αλλά ξέρει γράμματα- που βγαίνει και λέει αυτά που λέει για να μην τα χαλάσει με τους παπάδες, αν και ως επιστήμονας ξέρει την αλήθεια».

Μη σου τύχει να είσαι χριστιανός και ευκατάστατος οικονομικά και να τον χρειαστείς ως γιατρό στην απευκταία περίπτωση που θα βρεθείς θετικός στον κορωνοϊό…

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr