Για την Ελλάδα και τη Δημοκρατία

15
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

Οι πολίτες προσέρχονται την Κυριακή στις κάλπες αποφασισμένοι να αποδείξουν ότι στα τέσσερα χρόνια της διακυβέρνησης από το ΣΥΡΙΖΑ, κατάφεραν να διαφυλάξουν την προσωπική τους αξιοπρέπεια και τα δημοκρατικά τους αισθήματα, παρά τις προσπάθειες που έγιναν στο όνομα μιας δήθεν «προοδευτικής» αντίληψης για την άσκηση της εξουσίας.

του Χάρη Παυλίδη

Απολύτως συνειδητοποιημένοι για τον ευτελισμό που υπέστησαν οι θεσμοί, αλλά και αντιλαμβανόμενοι τις αρνητικές συνέπειες που συνεπάγεται για τη δημοκρατία και τη χώρα η παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, έχουν αποφασίσει να πράξουν με αίσθημα ευθύνης αυτό που επιτάσσει το δημοκρατικό τους το καθήκον. Είναι απολύτως έτοιμοι να δηλώσουν παρών και να πάρουν την υπόθεση της δημοκρατίας στα χέρια τους. Να τιμήσουν την ιστορία της χώρας τους και να προασπίσουν τα συμφέροντα της, αρνούμενοι να υποταχθούν σε λογικές που προσβάλλουν τον πατριωτισμό τους. Θέλουν να δώσουν μια αποστομωτική απάντηση σε εκείνους που τους θεωρούν «αδιάφορους» και «ανεκτικούς», ώστε να συνεχίσουν να τους εκμεταλλεύονται και να τους κατατάσσουν στους «πολλούς». Την Κυριακή θα πάνε «Όλοι» στις κάλπες ώστε να στείλουν το μήνυμα στην κυβέρνηση του διχασμού, ότι οι Έλληνες δεν χωρίζονται σε «λίγους» και «πολλούς». Και όλα δείχνουν ότι όλοι πλέον έχουν αντιληφθεί ότι το διακύβευμα υπερβαίνει τις διαχωριστικές γραμμές του Αλέξη Τσίπρα, καθώς και τα ψέματα που χρησιμοποιεί προκειμένου να εμποδίσει την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα. Το βράδυ της Κυριακής όλα θα είναι ξεκάθαρα. Όλοι θα βλέπουν καθαρά το μέλλον και το δρόμο που ανοίγεται μπροστά τους. Όλοι, ανεξάρτητα από κομματική προέλευση, και ποιο κόμμα ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές, θα δώσουν το πρόκριμα για την τελική νίκη στις εθνικές εκλογές. Γιατί, όλοι πλέον είναι πεπεισμένοι, ότι η ψήφος τους στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη θα έχει ανταποδοτικότητα για αυτούς και τα παιδιά τους. Για την Ελλάδα και τη Δημοκρατία.