Συνεχίζονται οι κραδασμοί στο ΠΑΣΟΚ, μετά την απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη να διαγράψει τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και την απόφαση του τελευταίου να παραδώσει την έδρα στο κόμμα.

Μετά τον Χάρη Δούκα, ο οποίος πριν από λίγο διεμήνυσε ότι «με τις διαγραφές δεν βελτιώνεται η εικόνα», ο Παύλος Γερουλάνος είπε ότι «θα μπορούσε και θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί όλο αυτό». Εξάλλου, όπως ανέφερε, σε μία δήλωση που καταδεικνύει και το... μέλλον της λεγόμενης διεύρυνσης του ΠΑΣΟΚ, «δεν είναι ώρα να γινόμαστε λιγότεροι, αλλά περισσότεροι - όποιες διαφωνίες και να έχουμε μεταξύ μας».

Ο ίδιος, αφού εξέφρασε τη λύπη του για τη διαγραφή του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ζήτησε «ψυχραιμία, ενότητα και θεσμικότητα απο όλους». «Κάθε απόφαση θα κριθεί από το αποτέλεσμα», κατέληξε.

Η δήλωση του Παύλου Γερουλάνου

Όλη η δήλωση του Παύλου Γερουλάνου:

«Λυπάμαι πολύ για αυτές τις εξελίξεις. Νομίζω θα μπορούσε και θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί όλο αυτό. Δεν είναι ώρα να γινόμαστε λιγότεροι, αλλά περισσότεροι - όποιες διαφωνίες και να έχουμε μεταξύ μας.

Χρειάζεται ψυχραιμία, ενότητα και θεσμικότητα απο όλους, διότι στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση στον Έλληνα πολίτη και η νίκη στις επόμενες εκλογές. Προσωπικά θα συνεχίσω να εργάζομαι αποκλειστικά προς αυτόν τον στόχο.

Κάθε απόφαση θα κριθεί από το αποτέλεσμα».