Την αισιοδοξία του για αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου εξέφρασε ο Γιώργος Γεραπετρίτης στέλνοντας το μήνυμα στους ψηφοφόρους να αποφασίσουν με βάση τα πεπραγμένα των κυβερνήσεων του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Υπουργός Επικρατείας επισκέφθηκε τα νέα γραφεία της Δημοτικής Ραδιοφωνίας του Πειραιά και παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή του Χάρη Παυλίδη. Στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα των παρακολουθήσεων, μίλησε για το κόστος των προεκλογικών εξαγγελιών του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφέρθηκε και στο διακύβευμα των εκλογών εκφράζοντας την πίστη του ότι η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει το αναπτυξιακό της έργο στην διακυβέρνηση της χώρας την επόμενη τετραετία.

«Ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι το θέμα θα φτάσει στη δικαιοσύνη και ότι θα υπάρξει απόδοση ποινικών ευθυνών», είπε ο κ. Γεραπετρίτης για τις παρακολουθήσεις και μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα αυστηρότερη νομοθεσία και τις δικλείδες ασφαλείας για τα πολιτικά πρόσωπα υπογραμμίζοντας ότι «στους διεθνείς δείκτες η χώρα μας έχει βελτιώσει τους δείκτες για την ποιότητα της δημοκρατίας» εκφράζοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Από κει και πέρα μίλησε επίσης για την «τεράστια σημασία» της επενδυτικής βαθμίδας, η οποία, όπως τόνισε θα αποκτηθεί από μία σταθερή κυβέρνηση και όχι από «κυβέρνηση-κουρελού» υπονοώντας την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.