«Η συνέντευξη του κ. Ανδρουλάκη ήταν συνταγή χάους. Τον καθιστά από δύναμη πολιτικής σταθερότητας δύναμη δημιουργίας πολιτικού χάους», σημείωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με τις οποίες ουσιαστικά λέει ότι πρωθυπουργός θα πρέπει να είναι ένας “άγνωστος Χ“.

«Η συνέντευξη του κ. Ανδρουλάκη ήταν τραγική. Είπε ότι αρνείται ο πρόεδρος του πρώτου κόμματος να γίνει πρωθυπουργός. Για τη δική μου δημοκρατική συζήτηση ο πρόεδρος του πρώτου κόμματος πρέπει να γίνει πρωθυπουργός», συμπλήρωσε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Ο ίδιος τόνισε, επίσης πως «η ΝΔ είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι δεν συζητά άλλο πρόσωπο. Προσωπικά αν έπρεπε να ψηφίσω κάποιο άλλο άτομο, δεν θα το ψήφιζα». «Η συζήτηση δεν υφίσταται ως θέμα. Είναι συνταγή ακυβερνησίας. Δεν είναι ζήτημα προσώπου» είπε ακόμη. «Αν βγάζουν τα μαχαίρια για μια τέτοια συνέντευξη για κάτι πιο σοβαρό τι θα κάνουν;» αναρωτήθηκε ο ίδιος.

«Αν ο λαός διατάξει συγκυβέρνηση, θα επιδιώξουμε να συνεργαστούμε και με το ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ακολούθως ο Άδωνις Γεωργιάδης, για να συμπληρώσει ότι «ήταν σοκαριστική η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ» σημείωσε ακόμη ο υπουργός.

Αναφορικά με τη τοποθέτηση του Ανδρέα Λοβέρδου, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε: «Αν με ρωτάτε η συνέντευξη Λοβέρδου ήταν αναφανδόν υπέρ του κ. Ανδρουλάκη. Είπε πολλάκις πόσο στηρίζει τον κ. Ανδρουλάκη.