Γεωργιάδης: Έρχεται νέο πρόσθετο ΕΣΠΑ

by news

Νέο πρόσθετο ΕΣΠΑ για την στήριξη συγκεκριμένων κλάδων της οικονομίας που επλήγησαν περισσότερο από την κρίση που προκάλεσε η πανδημία στην Ελλάδα προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης από το βήμα του 9ου περιφερειακού αναπτυξιακού συνεδρίου στην Πάτρα.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε οτι τα μέτρα στήριξης θα συνεχιστούν για αρκετούς μήνες ακόμα και πρόσθεσε οτι σύντομα θα έρθει στη Βουλή και ο νέος αναπτυξιακός νόμος μετά το σχέδιο για την επιτάχυνση των ιδιωτικών επενδύσεων.

Ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε στα πρόσφατα στοιχεία που δημοσίευσε η ΕΛΣΤΑΤ για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και τόνισε οτι οι προβλέψεις για μικρότερη ύφεση είναι αποτέλεσμα της στοχευμένης στήριξης που παρείχε η κυβέρνηση για την διατήρηση της ρευστότητας.

Ακόμα ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε οτι τα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους παραμένουν ανέπαφα και οτι οι αγορές, η Κομισιόν και οι ξένοι οίκοι αξιολόγησης επιβραβεύουν την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα