«Φωτιά» στο «αιώνιο» ντέρμπι από νωρίς

by Christos

Το ντέρμπι των «αιωνίων» πήρε… φωτιά από πολύ νωρίς. Αυτό διότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται αποφασισμένος να συνοδεύσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, όπου το βράδυ της Τρίτης (3/3, 21:00) είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Euroleague με τον Ολυμπιακό.

Όπως συνέβη την περασμένη σεζόν, έτσι και τώρα ο «ισχυρός άνδρας» των «πρασίνων» αποφάσισε να βρεθεί κοντά στον Ρικ Πιτίνο και τους παίκτες, συνοδεύοντας την αποστολή στο Φάληρο.

Το γεγονός αυτό έγινε γνωστό στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να απευθύνονται στις αρμόδιες αρχές και να ζητούν την απαγόρευση εισόδου στο ΣΕΦ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε έγγραφο στους αρμόδιους φορείς με το οποίο ζητά να μην επιτραπεί η είσοδος του διοικητικού ηγέτη του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Νέου Φαλήρου.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Τιμωρήστε τον Ολυμπιακό

Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε γνωστό ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκεται με την αποστολή που κατευθύνεται προς το ΣΕΦ, ενώ παράλληλα καταγγέλει την εν κρυπτώ επιστολή του Ολυμπιακού, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των «ερυθρόλευκων» από την Euroleague.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: «Με τεράστια έκπληξη ενημερωθήκαμε για μια επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός η οποία ουδέποτε μας κοινοποιήθηκε (!) και εν κρυπτώ εστάλη σε Αστυνομία και λοιπές Αρχές. Με τη συγκεκριμένη επιστολή που βρίθει ψευδών, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ΩΜΑ και απερίφραστα ομολογεί πως αδυνατεί να διασφαλίσει συνθήκες ασφαλούς διεξαγωγής του αγώνα στην έδρα της και πως η φυσική παρουσία μέλους της αποστολής μας θα προκαλέσει “πυροδότηση εκτεταμένων εκτροπών και αντιαθλητικών συμπεριφορών” τόσο για τους θεατές όσο και για τους συμμετέχοντες. Συγχρόνως επιχειρεί μάταια να μας επιβάλει -αντίθετα σε κανονισμούς και νόμους- ποιους εμείς θα επιλέξουμε να συμπεριλάβουμε στην αποστολή μας. Πρόκειται για πρωτοφανή και πέρα από κάθε όριο ενέργεια που ξεγυμνώνει τους συντάκτες αυτής.

Περιμένουμε την παραδειγματική τιμωρία τόσο από την Eurolegaue όσο και από την ελληνική Δικαιοσύνη για τις έμμεσες απειλές που διατυπώνονται σε αυτή την επιστολή. Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Γιαννακόπουλος είναι καθοδόν με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας μας προς το ΣΕΦ».

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα