Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα στο Μενίδι, στη συμβολή των οδών Δεκελείας και Κατάρα, καθώς εκδηλώθηκε φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικών.
Λόγω των εύφλεκτων υλικών στο χώρο του εργοστασίου, η φωτιά έλαβε γρήγορα διαστάσεις, ενώ, όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική, έχουν προκληθεί ζημιές και σε παρακείμενα κτήρια.
Η φωτιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις και ήχησε το 112. «Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών» ανέφερε το μήνυμα.
Στο σημείο έσπευσαν έξι οχήματα με 22 πυροσβέστες καθώς και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα. Στο έργο της κατάσβεσης, το οποίο είναι δύσκολο λόγω των εύφλεκτων υλικών που υπάρχουν στον χώρο, συνδράμουν και υδροφόρες του ΟΤΑ.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, δεν έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής.
Το εργοστάσιο πλαστικών, πάντως, καταστράφηκε ολοσχερώς.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν ενισχυθεί και από τις πρώτες πρωινές ώρες επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 19 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.


