Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ στο T-Center για τον ημιτελικό της EuroLeague μεταξύ Ολυμπιακού – Φενέρμπαχτσε, με την παρουσία της να τραβά τα βλέμματα στο Μαρούσι.

Στο Final 4 της EuroLeague στο T-Center στο Μαρούσι διεξάγεται ο ημιτελικός του μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Φενέρμπαχτσε, σε μια αναμέτρηση υψηλής έντασης και μεγάλης σημασίας για την πρόκριση στον τελικό. Το παιχνίδι του Final 4 της EuroLeague συγκεντρώνει έντονο ενδιαφέρον και ισχυρή παρουσία από τον χώρο του μπάσκετ και της δημόσιας ζωής στις εξέδρες, επιβεβαιώνοντας το μέγεθος της διοργάνωσης. Ανάμεσα στα πρόσωπα που βρίσκονται στο γήπεδο είναι η πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκιλφόιλ, η οποία παρακολουθεί τον αγώνα από κοντά, τραβώντας την προσοχή κατά την άφιξή της στο T-Center.

Το παιχνίδι, του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε για τον πρώτο ημιτελικό της EuroLeague που φιλοξενείται στο γήπεδο του T-Center στο Μαρούσι, έχει προσελκύσει πλήθος παρουσιών από τον αθλητικό και πολιτικό χώρο, μεταξύ αυτών και η πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκιλφόιλ, η οποία βρέθηκε στον αγώνα μαζί με τον γιο της.

Η πρέσβειρα των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα τράβηξε τα βλέμματα κατά την άφιξή της στο γήπεδο, με την παρουσία της να γίνεται γρήγορα αντικείμενο σχολιασμού στα social media.