«Ο Κασσελάκης επέλεξε να φτάσουμε στη μομφή, προσπαθήσαμε να το αποφύγουμε», επισημαίνει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο πρώην πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος

Ειδικότερα, όπως τονίζει ο κ. Φλαμελλος «Έκλεισε μία δημοκρατική διαδικασία σε μια κρίσιμη στιγμή για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Μία διαδικασία μομφής που προσπαθήσαμε να αποφύγουμε για να μην δημιουργηθεί ένα νέος διχασμός στο κόμμα μας.

Ήταν όμως μια δημοκρατική διαδικασία η οποία απέδειξε ότι τα μέλη της Κεντρική Επιτροπής, τα οποία είναι εκλεγμένα απευθείας από τη βάση του κόμματος, θέλουν μία νέα πολιτική πρόταση που να δίνει διέξοδο και προοπτική στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Γιατί πράγματι υπάρχει συρρίκνωση και απαξίωση και των οργανώσεων μας αλλά και της απήχησης των ιδεών προς τον κόσμο.

Ξεκαθαρίζω ότι η επόμενη μέρα μας βρίσκει όλους ενωμένους. Η επόμενη μέρα μας βρίσκει στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και θέλουμε ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. να είναι ο πυλώνας και ο χώρος που θα δώσει τις περισσότερες ιδέες και τις περισσότερες δυνάμεις στην προοδευτική αντεπίθεση της χώρας. Για να έχει η χώρα μας προοδευτική Κυβέρνηση.

Γιατί η κοινωνία έχει σοβαρότατα προβλήματα, υπάρχουν αδιέξοδα και δύσκολη καθημερινότητα για πολλούς συμπολίτες μας, υπάρχει μία απομείωση όλων των δημόσιων και κοινωνικών αγαθών και σαφέστατα υπάρχουν σοβαρά ζητήματα ανοιχτά και στα γεωπολιτικά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι έτοιμος πολύ σύντομα μέσα από συνεδριαση Κεντρικής Επιτροπής και Συνέδριο που δεν θα εγκρίνει μόνο υποψηφιότητες για πρόεδρο αλλά θα συζητήσει και για την πολιτική πρόταση. Και η πολιτική πρόταση θα περιέχει και πρόταση για την πολιτική διέξοδο της χώρας αλλά και πρόταση για τα οργανωτικά του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Γιατί θέλουμε ζωντανές οργανώσεις, θέλουμε μια κοινωνία με ενεργούς πολίτες, θέλουμε σε όλη την ελληνική κοινωνία αυτή η δημοκρατική επανεκκίνηση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. να αφήσει ένα θετικό αποτύπωμα. Υπάρχει ανάγκη να αναμεταδώσουμε μία θετική προοπτική στην ελληνική κοινωνία. Οι δημιουργικοί και δημοκρατικοί πολίτες πρέπει να έχουν συνομιλητή τους τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., να τους κινητοποιεί, να τους εμπνέει, γιατί πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα στη χώρα μας. Θα είμαστε όλοι εδώ ενωμένοι.

Περάσαμε μια δύσκολη στιγμή ωστόσο δεν μένει στίγμα στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.
Δυστυχώς ο Στεέφανος Κασσελάκης επέλεξε να γίνει κάτι τέτοιο, να φτάσουμε στη μομφή. Προσπαθήσαμε να το αποφύγουμε, όμως δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Γι'αυτό και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής επέλεξαν να γυρίσουμε σελίδα για μια καλύτερη προοπτική».

Δείτε την ανάρτηση