Στην Ελλάδα οι τσαμπουκάδες του Παύλου Πολάκη και το bullying στο οποίο υποβάλλει όσους θεωρεί αντιπάλους μένουν ατιμώρητα -και πολύ συχνά πανηγυρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ- αλλά το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δεν συγχωρεί αυτή τη συμπεριφορά όταν προέρχεται από μέλος μιας κυβέρνησης.

Έτσι, Με εισήγηση-κόλαφος καλεί την Ελλάδα να ζητήσει συγγνώμη στο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Σταμάτη Πουλή και στη σύζυγό του Ανδρονίκη Θεοφιλάτου για τα όσα είπε ο Παύλος Πολάκης εις βάρος τους όταν ήταν αναπληρωτής υπουργός Υγείας για το θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ και για το διαδικτυακό λιντσάρισμα που υπέστησαν και την κατεδάφιση του τεκμηρίου της αθωότητάς τους. 

Σε διαφορετική περίπτωση η χώρα μας θα καταδικαστεί και στο ζεύγος θα επιδικαστεί συνολική αποζημίωση 14.000 ευρώ. 

Η ανάρτηση Γεωργιάδη

Στην απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου αναφέρεται σε ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. 

«Εάν εντός συγκεκριμένης προθεσμίας ο κ. Πολάκης δεν ζητήσει δημοσίως συγγνώμη από τον κ. Πουλή και την σύζυγό του κ. Θεοφιλάτου, για όσα έχει πει εναντίον τους για το ΚΕΕΛΠΝΟ, τότε το Ελληνικό Δημόσιο θα πρέπει να τους καταβάλλει από 7.000 ευρώ στον καθένα ήτοι 14.000 ευρώ. Αυτό διότι ο κ. Πολάκης είπε όσα είπε ως αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ελληνικού κράτους και άρα παραβίασε το τεκμήριο της αθωότητάς τους. Προσέξτε: Δεν θα τα πληρώσει ο Πολάκης. Θα υποχρεωθούμε να τα πληρώσουμε όλοι εμείς. Για να δούμε λοιπόν τώρα τί θα πει ο ΣΥΡΙΖΑ, που καταδικάστηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η Ελλάδα, λόγω Πολάκη;» γράφει ο Άδωνις Γεωργιάδης.