Με δημόσια ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ (Twitter), ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη στήριξη που παρείχε στις μεταρρυθμίσεις στο ΕΣΥ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε:

«Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό @kmitsotakis για αυτή του την ανάρτηση. Η δημόσια υποστήριξη του Πρωθυπουργού στις Μεταρρυθμίσεις μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Σκοπός να κάνουμε τη ζωή των συμπολιτών μας κάθε μέρα και καλύτερη».

Μητσοτάκης στο tiktok: Το ΕΣΥ αλλάζει

Ο πρωθυπουργός Κυριακός Μητσοτάκης εξηγεί μέσω του Tik Tok πως μπορεί κάποιος να κλείσει δωρεάν ραντεβού με γιατρό του ΕΣΥ με ένα κλικ.

«Μπαίνοντας στο finddoctors.gov.gr ή στο MyHealth app ή απλά καλείς στο 1566.» αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας πως «η μεγάλη καινοτομία είναι πως τώρα μπορείς να κλείσεις ραντεβού και στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων του ΕΣΥ».

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει πως είναι πολυ ικανοποιημένος «γιατί στις δύο πρώτες μέρες εφαρμογής αυτής της τολμηρής πρωτοβουλίας κλείστηκαν πάνω από 100.000 ραντεβού και έγιναν παραπάνω από 300.000 τηλεφωνικές κλήσεις». Μας αναφέρει πως τώρα που προστέθηκαν τα νοσοκομεία από τα 3 εκατομμύρια διαθέσιμα ραντεβού ο αριθμός ανέβηκε στα 10 εκατ.

@kyriakosmitsotakis_

Το ΕΣΥ αλλάζει!

♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis