Ευχαριστίες Πολάκη στον… Αλέξη Πολάκη

166
Ασυλία Πολάκη: Γιατί ο Τσίπρας τράπηκε σε φυγή; tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseisΑποκαλυπτικό παρασκήνιο

Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι, λέει ο θυμόσοφος λαός.

Ο υβριστής Πολάκης έσπευσε να ευχαριστήσει τον αρχηγό του Α. Τσίπρα-Πολάκη για την κάλυψη που του έδωσε κατά τη διάρκεια της θλιβερής συνέντευξης στον ΣΚΑΙ.
Σύμφωνα με τη λογική Πολάκη οι δύο δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ που έκαναν τις ερωτήσεις στον Αλέξη Τσίπρα «νικήθηκαν κατά κράτος».

«Θα ήταν άδικο για μια ανάρτηση να παραβλέψω ότι Πολάκης και Ξανθός έστησαν στα πόδια του το δημόσιο σύστημα υγείας. Ο ίδιος έχει καταλάβει το λάθος και έχει σταματήσει να κάνει τέτοιες αναρτήσεις το τελευταίο διάστημα. Είναι άδικο “να μαζέψω” έναν υπουργό που έχει κάνει τόσο σημαντικό έργο, μαζεύτηκε μόνος του» είπε ο απερχόμενος Τσίπρας όταν ρωτήθηκε για το ύφος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας. Η ομολογία Τσίπρα αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε όσους έχουν ακόμα αμφιβολίες ότι Τσίπρας και Πολάκης είναι το ένα και το αυτό.

“Θα το θυμάστε για χρόνια αυτό το πέρασμα του Τσιπρα απο το Αλαφουζεικο … Το debate έγινε τελικά ,απλά αντί για τον Μητσοτακη ήταν οι αντ´ αυτού Κοσιώνη και Παπαχελας ,που ίδρωναν ξειδρωναν αλλα ΝΙΚΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ!!!
ΥΓ Αλεξη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη στήριξη” έγραψε ο Πολάκης στο facebook, χθες στα μαύρα τα μεσάνυχτα.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr