Mε ανακούφιση φανταζόμαστε ότι υποδέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ την ξεκάθαρη θέση του Ευάγγελου Αντώναρου ότι δεν προτίθεται να κατέβει για τη δημαρχία της Αθήνας, όπως -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του- τον προέτρεψαν πολίτες σε μια από τις βόλτες του στην πρωτεύουσα. Όχι ότι θα είχε και καμία ελπίδα αν αποφάσιζε κάτι τέτοιο, αλλά θα έβαζε σε νέους μπελάδες το κόμμα της... αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο, με τα πολλά, κατάφερε να κατασταλάξει στην υποψηφιότητα που θα στηρίξει για τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας.

Σοβαρά τώρα, η «φιλική ενθάρρυνση» που φέρεται να έλαβε από Αθηναίους ο Ευάγγελος Αντώναρος, περισσότερο ως πείραγμα ακούγεται - με δεδομένη και τη... γουρλίδικη για τον ΣΥΡΙΖΑ υποψηφιότητα στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές- παρά ως σοβαρή προτροπή.

«Δεν το έχω σκεφτεί. Και, φυσικά, δεν είναι καν στις προθέσεις μου. Αλλά δεν το κρύβω, μου κάνει εντύπωση. Τις δυο τελευταίες μέρες έτυχε να βρεθώ πολλές ώρες στο κέντρο της Αθήνας. Μεσοκαλόκαιρο. Περπάτησα σε πάρα πολλές γειτονιές για διάφορες υποχρεώσεις που είχα. Και -χωρίς να το περιμένω- δεκάδες, ίσως και περισσότεροι άγνωστοι συμπολίτες με ρώτησαν: "Γιατί δεν κατεβαίνεις για τον Δήμο Αθήνας''. Τους ευχαριστώ για τη φιλική ενθάρρυνση», σημειώνει σε ανάρτησή του.