Ο «δικέφαλος» του Βορρά επικράτησε 6-0 του Ιωνικού στην Τούμπα για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League και παρέμεινε 4ος στη βαθμολογία φτάνοντας τους 51 βαθμούς.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο 17χρονος Στέφανος Τζίμας πέτυχε το 6ο γκολ των γηπεδούχων και έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Γιώργου Κούδα.

Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ είχε ο Τάισον στο 68΄.

Οι Νικαιώτες παρέμειναν στην πρωτελευταία θέση και στους 15 βαθμούς.

Ας σημειωθεί ότι ο Ιωνικός έπαιζε από το 48΄με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μασάς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τα γκολ πέτυχαν οι Ρομαό (2΄), Κωνσταντέλιας (24΄), Μπράντον (28΄), Ζίβκοβιτς (30΄),  Κεντζιόρα (54΄) και Τζίμας (90+1΄).

Η ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ με εξάρα ήταν η δεύτερη της τρέχουσας αγωνιστικής μιας και είχε προηγηθεί εκείνη του Ολυμπιακού επί του Λεβαδειακού https://tomanifesto.gr/exara-olympiakoy-prin-to-ntermpi-me-tin-aek/, ενώ εύκολη νίκη είχε πάρει και η ΑΕΚ στην Κρήτη με αντίπαλο τον ΟΦΗ https://tomanifesto.gr/niki-koryfis-gia-tin-aek/.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κετζιόρα, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Σοάρες, Αουγκούστο (58′ Ελ Καντούρι), Ντάντας, Ζίβκοβιτς (76′ Ρικάρντο), Νάρεϊ (59′ Τάισον), Κωνσταντέλιας (71′ Μπίσεσβαρ), Μπράντον (71′ Τζίμας).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Σόουζα, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Ρουμπουλάκου, Κάνιας, Μασάς (46′ Τσίμπσαχ), Αντούνες, Λοβέρα (77′ Πογκοσιάν), Σεμπά (77′ Τσιριγώτης), Μάντζης (77′ Μάνος).