Έρανος διασημοτήτων για να διασωθεί το West Bank Café

by news

Διασημότητες όπως οι Pete Townsend, Chita Rivera, Nathan Lane, Matthew Broderick και Melissa Rivers ενώνουν τις δυνάμεις του για σώσουν το στέκι του West Bank Café.

Για την διάσωση του West Bank Café θα πραγματοποιηθεί στις 25 Δεκεμβρίου ένας μαραθώνιος έρανος καθώς βρίσκεται στα πρόθυρα του κλεισίματος του λόγω της πανδημίας.

Ο Αλ Πατσίνο είπε για το εστιατόριο στο Page Six: «Το “West Bank Café” πάντα σήμαινε πολλά για μένα. Είναι εκεί στη μέση των πάντων και είναι ανοιχτό σε όλους. Είναι πολύ παρήγορο να γνωρίζεις ότι είναι εκεί».

«Το φαγητό είναι πάντα φρέσκο και καλό, η ατμόσφαιρα ζεστή και, είτε το πιστεύετε είτε όχι, κάθε βράδυ στο κάτω μέρος πραγματοποιούνται διάφορες παραστάσεις και μίνι-παιχνίδια. Το να χάσουμε ένα μέρος σαν αυτό θα ήταν μια απώλεια για τη μεγάλη μας πόλη. Για μένα, είναι ένα ορόσημο… μέρος, από τα λίγα, που δίνει την ταυτότητά μας στην πόλη – χαμηλών τόνων, αλλά της Νέας Υόρκης».

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα