Με σκοπό τη διευκόλυνση των μετακινήσεων για τις γιορτές των Χριστουγέννων, η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Αθηναίων επιστρέφει αύριο Δευτέρα (22/12) τις πινακίδες των οχημάτων με την προϋπόθεση της καταβολής του προστίμου.

Συγκεκριμένα, οι οδηγοί που έχουν λάβει κλήση λόγω παραβάσεων από τη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Αθηναίων μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας (Λιοσίων 22), από τις 9 π.μ. έως τις 2:30 μ.μ., προκειμένου να παραλάβουν τις πινακίδες.

Προϋπόθεση είναι η καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και η προσκόμιση των απαραίτητων για την παραλαβή τους δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος).

Ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε, δεν θα επιστραφούν οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης που έχουν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (σε ράμπες ΑμεΑ, Ρ-71, Ρ-72), καθώς και σε περιπτώσεις για τις οποίες έχουν εκδοθεί σχετικές αποφάσεις από δικαστικές Αρχές.