Δεν έφτασε στον Απόστολο Γκλέτσο η αρχική θυμηδία που εισέπραξε για την πρόταση του να εισαχθούν ιερόδουλες για να εξυπηρετηθούν οι νεαροί μετανάστες και τώρα επανέρχεται με τη δήλωση ότι θα βρει και θα παρουσιάσει επιστημονική μελέτη με την οποία θα αποδεικνύεται ότι έχει δίκιο.  

«Επί της ουσίας είναι μια σωστή λύση», επέμεινε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, μολονότι παραδέχθηκε ότι μπορεί να μη διατύπωσε με σωστό τρόπο τη σκέψη. «Θα επανέλθω με επιστημονική μελέτη» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο Απόστολος Γκλέτσος, έθιξε το γεγονός πως η πλειονότητα των μεταναστών είναι άνδρες και πως δεν βρίσκουν γυναίκες στην χώρα μας για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες. Σε συνέντευξή του στο Astra TV. πρότεινε τη δημιουργία ενός συστήματος «εξυπηρέτησης» των νεαρών μεταναστών μέσω της εισαγωγής γυναικών ιερόδουλων από τις χώρες προέλευσής τους, προκειμένου, όπως είπε, να αποτραπούν οι βιασμοί και οι επιθέσεων λόγω της ανεξέλεγκτης «τεστοστερόνης» που υποστήριξε ότι έχουν οι νέοι μετανάστες. 

«Φέρνουν διάφορους μετανάστες και τους λένε «περάστε στη χώρα» και δεν φροντίζουν το πώς αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε σε οίκο ανοχής», δήλωσε ο κ. Γκλέτσος. Συνέχισε λέγοντας ότι οι οίκοι ανοχής δεν τους δέχονται, επειδή έχουν, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, «μια μυρωδιά». Κατά την άποψή του, η λύση θα ήταν να φέρουν γυναίκες από τα «δικά τους μέρη» για να εξυπηρετούν τους νεαρούς μετανάστες, ώστε να μην καταλήξουν να γίνουν βιαστές ή φονιάδες.