Στο πλαίσιο της εσωκομματικής διαμάχης στον ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθούν να εκμεταλλευθούν και νεκρούς για να γράψουν πόντους στο «αριστερόμετρο».

Μία πρόταση θέτει με επιστολή του στο υπουργείο Παιδείας, ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος ζητάει την παρουσίαση σε όλα τα σχολεία της παράστασης «18/9» για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η οποία πραγματεύεται τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, με στόχο την πολιτική χειραγώγηση των νέων με κεκαλυμμένη προπαγάνδα, με ταυτόχρονη εργαλειοποίηση ενός θανάτου. 

Ειδικότερα, πρόταση για παρουσίαση σε μαθητές των σχολείων όλης της χώρας της παράστασης της Δώρας Χρυσικού, «18/9», κατέθεσε σήμερα με επιστολή του ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σωκράτης Φάμελλος.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με επιστολή του προς τον υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και προς την υπουργό Πολιτισμού κατέθεσε πρόταση για την παρουσίαση σε μαθητές των σχολείων όλης της χώρας της παράστασης της Δώρας Χρυσικού, «18/9».

Η παράσταση με τίτλο «18/9» πραγματεύεται τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Αν κάποιος έκανε παράσταση για τους νεκρούς της Marfin θα πρότεινε το ίδιο ο κ. Φάμελλος; Ή επειδή δεν μετράνε στο αριστερόμετρο θα το άφηναν να περάσει;