Έπεσε ο φαύλος!

758

Μετά από 4 1/2 χρόνια άκρατου λαϊκισμού, μισαλλοδοξίας και καταστροφικής πολιτικής, η Ελλάδα γύρισε, χθες, σελίδα. Ο πολιτικός παροξυσμός έλαβε τέλος. Ο φαύλος Τσίπρας, έπεσε!

Οι πολίτες ψήφισαν για πρωθυπουργό τον ρεαλιστή και μετριοπαθή ηγέτη της κεντροδεξιάς, Κυριάκο Μητσοτάκη. Έδωσαν θετική ψήφο στον πολιτικό, που στο πρόσωπο του βλέπουν τον πρωθυπουργό που θα ενώσει ξανά τους πολίτες και που θα ξεριζώσει τον διχασμό που έσπειρε ο Τσίπρας και η παρέα του. Οι πολίτες έδειξαν με τη ψήφο τους ότι εμπιστεύονται τον Κυρ. Μητσοτάκη για να φέρει ανάπτυξη, δουλειές, να μειώσει τη φορολογία και κυρίως να ξαναχτίσει με σχέδιο και όραμα την Ελλάδα.

Το έργο του νέου πρωθυπουργού σίγουρα είναι δύσκολο, μετά την καταστροφική διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ωστόσο, οι πολίτες μαζί με την εμπιστοσύνη τους έδωσαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη και μια “λευκή επιταγή” για να πράξει ότι είναι αναγκαίο ώστε να κλείσουν οι πληγές που προκάλεσαν στο σώμα της κοινωνίας, με την αλλοπρόσαλλη πολιτική του τέως, πλέον, πρωθυπουργού.

Επίσης, ο Κυρ. Μητσοτάκης πρέπει τάχιστα με τις κινήσεις του και τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει να “εξαφανίσει” το μίσος και τον φανατισμό των τσιπροπολάκηδων. Και όπως πολλάκις ο ίδιος έχει δεσμευτεί “όλοι μαζί θα προχωρήσουμε”. Μαζί και μονοιασμένοι.

Το δεύτερο συμπέρασμα που προκύπτει από την χθεσινή ιστορική ημέρα για τη χώρα και την κεντροδεξιά παράταξη, είναι ότι η πλειονότητα των πολιτών πολίτες έστειλε με τη ψήφο του στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας το μίσος και τον διχασμό που πρέσβευε η κυβέρνηση του Τσίπρα ή ακριβέστερα η κυβέρνηση των τσιπροπολάκηδων και των Ρασπούτιν-πάσης φύσεως.
Εις αύριον όμως τα σπουδαία, αναφορικά με τις μεθόδους που χρησιμοποίησαν όλα εκείνα τα γκρουπούσκουλα του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία με λογικές παρακράτους επεδίωξαν να διαλύσουν πολιτικούς, να δολοφονήσουν χαρακτήρες και να ρίξουν μαύρο σκοτάδι πάνω στους θεσμούς και στη Δημοκρατία.

Υ.Γ. Ο ρεβανσισμός δεν είναι δικαιοσύνη, τονίζει στο tomanifesto.gr ένας από τους πλέον έμπειρους νομικούς που διαθέτει η χώρα, η τιμωρία όμως είναι δικαιοσύνη. 

tomanifesto.gr