Επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας στην πορεία της ΓΣΕΕ.

Ομάδες κουκουλοφόρων που αποσπάστηκαν από το κύριο όγκο της πορείας, πέταξαν βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα στους  αστυνομικούς.

EUROKINISSI

Σε χρήση χημικών προκειμένου να απωθήσουν τους επιτιθέμενους νεαρούς προχώρησαν οι αστυνομικοί των ΜΑΤ.

Τα επεισόδια αρχικά ξεκίνησαν στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος αλλά γρήγορα επεκτάθηκαν και στην πάνω πλευρά της πλατείας, μπροστά από τη Βουλή.

EUROKINISSI

Στη συνέχεια οι κουκουλοφόροι άρχισαν να κατευθύνονται προς την πλατεία Ομονοίας μέσω της Πανεπιστημίου συνεχίζοντας να πετάνε πέτρες, μάρμαρα και αντικείμενα προς τους αστυνομικούς, που τους ακολούθησαν για να τους διαλύσουν στα στενά των Εξαρχείων, ενώ οι κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιές και σε κάδους του Δήμου Αθηναίων.

EUROKINISSI

EUROKINISSI

Σημειώνεται ότι με πορεία προς την Ομόνοια ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ καθώς και άλλων ομοσπονδιών, εργατικών κέντρων και σωματείων εργαζομένων που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στην πλατεία Συντάγματος στο πλαίσιο της σημερινής 24ωρης πανεργατικής απεργίας που έχει κηρυχθεί για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Παράλληλα συγκέντρωση πραγματοποίησε στην πλατεία Κλαυθμώνος και η ΑΔΕΔΥ καθώς κι άλλα εργατικά σωματεία. Συγκέντρωση στα Προπύλαια πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ και εργατικά κέντρα, Ομοσπονδίες, σωματεία, μαζικοί φορείς, φοιτητικοί σύλλογοι και μαθητές.