Ενισχύεται το KTEΛ Μαγνησίας και ενώνει τη Θεσσαλονίκη με τις Β. Σποράδες

183
tomanifesto.gr tomanifesto manifesto manifesto.gr

Στην ενίσχυση των δρομολογίων της, ειδικά για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες, προχώρησε η ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Νομού Μαγνησίας Α.Ε.

Με σκοπό την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, η διοίκηση του ΚΤΕΛ Μαγνησίας, ανακοίνωσε ότι φέτος ενισχύει τα δρομολόγιά της, κατά τους θερινούς μήνες και φέρνει πιο κοντά τη Θεσσαλονίκη με τα νησιά των Βορείων Σποράδων και το πανέμορφο Πήλιο.

Η σύνδεση της Βόρειας Ελλάδας με τις Β. Σποράδες και η διευκόλυνση των ταξιδιωτών φέρει φέτος τη σφραγίδα της ΚΤΕΛ Μαγνησίας και έχει προγραμματίσει καθημερινά δρομολόγια, καθ’ όλο το 24ωρο, από Θεσσαλονίκη για Βόλο και αντίστροφα, με ανταπόκριση για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο.

«Με αφετηρία τον κεντρικό σταθμό “Μακεδονία” των ΚΤΕΛ και μέσα σε δύο ώρες τα υπερσύγχρονα λεωφορεία μας αποβιβάζουν εγκαίρως το επιβατικό κοινό στον Βόλο για να συνεχίσει το ταξίδι του. Παράλληλα, από τον σταθμό της πόλης μας, οι ταξιδιώτες επιβιβάζονται στον στόλο μας για την ασφαλή και έγκαιρη επιστροφή τους» υπογράμμισε το προεδρείο της Διοίκησης των ΚΤΕΛ Μαγνησίας.

Κρατήσεις

-Για ηλεκτρονικές κρατήσεις και e-ticket επισκεφτείτε το www.ktelvolou.gr

-Για τηλεφωνικές κρατήσεις επικοινωνήστε στα 24210-33254/24210-25527

Καταλήγοντας η διοίκηση του ΚΤΕΛ αναφέρει: «Ταξιδέψτε οικονομικά, ξέγνοιαστα και προπάντων με ασφάλεια, στους αγαπημένους σας καλοκαιρινούς προορισμούς.

ΚΤΕΛ Υπεραστικών Μαγνησίας Α.Ε., Πάντα δίπλα σας…»

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr