Μια από τις σημαντικότερες γιορτές είναι αυτή του Κωνσταντίνου και της Ελένης που πλησιάζει, με πολυπληθείς εορτάζοντες και εορτάζουσες σε όλη τη χώρα. Με 1 στα 2 να κερδίζει, ο νέος λαχνός ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για ευχές με κέρδη, ενώ χάρη στην ειδική περιοχή «Από-Προς» μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μια ξεχωριστή, ευχετήρια κάρτα.

«Η μεγάλη γιορτή της Κυριακής θα συνδυαστεί εφέτος με τις εθνικές εκλογές και αρκετοί θα πάνε στο χωριό για να ψηφίσουν. Η αναζήτηση δώρου αποτελεί πάντα έναν γρίφο, ωστόσο το ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» αποτελεί μια οικονομική λύση που δεν απαιτεί πολύ χρόνο για ψάξιμο», αναφέρει ο Κωνσταντίνος Κάργιος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ επί της οδού Καρασάκη 76, στη Θεσσαλονίκη.

Οικονομική και ιδιαίτερη επιλογή δώρουΤο ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» κοστίζει 3 ευρώ και μοιράζει κέρδη έως και 10.000 ευρώ. «Ο κόσμος πλέον έχει καθιερώσει τον νέο λαχνό του ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» ως ένα οικονομικό και πρωτότυπο δώρο, που ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Μάλιστα για πολλούς που θα βρεθούν στο χωριό, το Σαββατοκύριακο, και δεν έχουν πολλές επιλογές στις τοπικές αγορές, ίσως αποδειχθεί σωτήρια λύση. Είμαι σίγουρος πως θα δεχθώ και εγώ πολλούς λαχνούς ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» την Κυριακή για την ονομαστική μου εορτή. Άλλωστε, το ίδιο δώρο είχα προσφέρει και εγώ σε όσους γιόρταζαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα», συμπληρώνει χαρακτηριστικά ο κ. Κάργιος.

Πώς παίζεται

Σχετικά με το πώς κερδίζει κανείς στο νέο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ», ο κ. Κάργιος εξηγεί: «Οι παίκτες σκρατσάρουν όλα τα σημεία του λαχνού. Σε περίπτωση που βρουν το σύμβολο με το αστέρι κερδίζουν το αντίστοιχο ποσό, ενώ αν εμφανιστεί το σύμβολο «ΕΥΧΕΣ» κερδίζουν 10 ευρώ. Επίσης, μπορούν να σκανάρουν τους λαχνούς τους μέσα από το OPAP Store App για να δουν αν έχουν κερδίσει, ενώ συμμετέχουν και στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις».