Ένα FBI την ημέρα τη Novartis βγάζει πέρα

163

Οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν μια εμμονή με το FBI το οποίο επικαλούνται διαρκώς προκειμένου να δημιουργήσουν ένα κλίμα μυστηρίου γύρω από τη σχέση των πολιτικών που ενέπλεξαν οι κουκουλοφόροι μάρτυρες με τη Novaris. Μέχρι και ο Αλέξης Τσίπρας το μνημόνευσε στην ομιλία του- αλήθεια αφού δεν έχει ενημέρωση πως γνωρίζει το περιεχόμενο των εγγράφων του FBI;- αφού όμως ποηγουμένως ο Σπυρίδων Λάππας μας είχε πληροφορήσει ότι ” Η κ. Τουλουπάκη, η κυρία εισαγγελέας της διαφθοράς είχε έγγραφο του FBI, τρεις μάρτυρες στην Αμερική, τρεις μάρτυρες στην Ελλάδα, έγγραφα και πορίσματα επιτροπών και υγειονομικών υπηρεσιών. Και θέλετε να μας πείτε ότι αυτό συνιστά κατάχρηση;”.

Με παρόμοιο επιχείρημα έκανε την εμφάνιση του στα ΜΜΕ και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, αφήνοντας μάλιστα και υπονοούμενα ότι το FBI αναφέρεται σε πολιτικούς. Προφανώς ο “Θανασάκης ο πολιτευόμενος” έχει διαβάσει το έγγραφο, όπως ο Λάππας και ο Τσίπρας. Συνεπώς αυτοί γνωρίζουν σε ποιους αναφέρεται το FBI, ενώ τους αγνοεί η εισαγγελέας διαφθοράς. Ή μήπως τους καλύπτει; Εκτός κι αν το FBI συνεργάζεται με το ΣΥΡΙΖΑ και παρακάπτοντας την κ. Τουλουπάκη θέλει να μας κάνει Kindrer έκπληξη. Πλάκα κάνουμε γιατί για πλάκα είναι όλες αυτές οι σαχλαμάρες που αραδιάζουν στον αέρα υποτίθεται σοβαροί και υπέυθυνοι πολιτικοί που μέχρι πρότινος είχαν την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας.

Βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ δεν είχαν ποτέ καλή σχέση με την αλήθεια, ειδικά οι τρεις προαναφερθέντες. Διότι ο ένας τουλάχιστον απ’ αυτούς, ο Αλέξης Τσίπρας, ξέρει πολύ καλά ότι το FBI δεν δείχνει πολιτικούς παρά τις πιέσεις! Επ’ αυτών θα έχει ενδιαφέρον η κατάθεση του κ. Αγγελή που βρέθηκε στη Βιέννη με το FBI. Άρα ο κ. Τσίπρας που ψεύδεται συστηματικά, θα κληθεί  να πει πως γνωρίζει στοιχεία τα οποία υποτίθεται ότι γνωρίζει μόνο η εισαγγελέας. Εκτός κι αν δεν γνωρίζει και όσα αναφέρει για το FBI αποτελούν εικασίες, οπότε θα πρέπει να τον καλέσει ο εισαγγελέας για περισσότερες διευκρινήσεις. Γιατί με κάτι τέτοιες ψεκασμένες ιστορίες συνωμοσίας, ειπωμένες μάλιστα από έναν κατά δήλωση αριστερό πολιτικό, φθάσαμε ένα μέρος του πληθυσμού να πιστεύει ότι η Novartis είναι υπέυθυνη για την οικονομική κρίση!

Easy Writer

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr