Στην αστυνόμο, θύμα ενδοοικογενειακής βίας, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λάρισας, τηλεφώνησε το πρωί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Σημειώνεται ότι η 43χρονη αστυνομικός από τη Λάρισα ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της και φέρει βαριά τραύματα στο πρόσωπο, έχει σπασμένα πλευρά και έχει υποστεί ρήξη νεφρού, ενώ χθες υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Ευτυχώς η ζωή της δεν κινδυνεύει. Σύμφωνα με μαρτυρίες από το συγγενικό και οικογενειακό περιβάλλον, ο 52χρονος χτυπούσε συχνά τη σύζυγό του καθώς τη ζήλευε παθολογικά.

Ο Γιάννης Οικονόμου μίλησε μαζί της, της ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και της εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του Σώματος στην πορεία της αποθεραπείας της.

Η τηλεφωνική επικοινωνία έγινε παρουσία του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγου Λ. Μαυρόπουλου, ενώ παράλληλα ο υπουργός ενημερώθηκε από τον διοικητή του Νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας της.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρει: «Η δραστική αντιμετώπιση φαινομένων ενδοοικογενειακής βίας αποτελεί πάγια προτεραιότητα της κυβέρνησης. Διαθέτουμε, πια, το απαραίτητο νομικό οπλοστάσιο και τους υποστηρικτικούς θεσμούς για να περιορίσουμε στο ελάχιστο δυνατό τέτοιου είδους φαινόμενα».