Τους λόγους που οι πολίτες έδωσαν τέτοια ποσοστά νίκης στη Νέα Δημοκρατία, στις προηγούμενες εκλογές του Μαΐου, εξήγησε σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ο Τάκης Θεοδωρικάκος, υποψήφιος με τη Νέα δημοκρατία στο Νότιο Τομέα Αθηνών, εκτιμώντας ότι αντίστοιχο θα είναι και το μήνυμα της δεύτερης κάλπης στις 25 Ιουνίου.

«Κατά τη διάρκεια της τετραετίας, πετύχαμε ανάπτυξη κάνοντας ανταγωνιστική την οικονομία μας καθώς μειώσαμε 50 φόρους, πετύχαμε 300.000 νέες θέσεις εργασίας, μειώνοντας την ανεργία κατά 6%. Άλλωστε αυτές οι πολιτικές μας έχουν βάθος, μειώνουμε φόρους και προσελκύουμε επενδύσεις», τόνισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Αυτός είναι ο λόγος που παραδοσιακά περιοχές ενάντια στη ΝΔ, τελικά την εμπιστεύτηκαν, με ποσοστά αντίστοιχα με αυτά που πήρε ο αείμνηστος Καραμανλής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρικάκος.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός και στις επόμενες εκλογές», εκτίμησε ο Τάκης Θεοδωρικάκος και πρόσθεσε: «Προτεραιότητα για εμάς την επόμενη τετραετία, ειναι η μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων. Άλλωστε το αποτέλεσμα των εκλογών σήμανε το τέλος της καταστροφολογίας, των συκοφαντικών επιθέσεων, αφού οι πολίτες απέδειξαν ότι θέλουν επιχειρήματα, θέλουν αλήθειες».