Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ και ρίχνει νερό στον μύλο της συνωμοσιολογίας. Στην Κουμουνδούρου ήταν έτοιμοι να θέσουν θέμα αλλοίωσης του αποτελέσματος για αυτό και έστησαν παράλληλο μηχανισμό συγκέντρωσής τους από τα εκλογικά τμήματα. Πλέον επενδύουν και στον Γιώργο Κατρούγκαλο για να ενισχύσουν την επιχειρηματολογία τους θεωρώντας πως οι ψηφοφόροι του κόμματος είναι τουλάχιστον ανόητοι!

Με αφορμή το τρολάρισμα που έγινε τις προηγούμενες μέρες (αλλά μόλις σήμερα κατάλαβαν στην Κουμουνδούρου για να κάνει δήλωση η Πόπη Τσαπανίδου) και άγνωστοι καλούσαν τους ψηφοφόρους να διαγράφουν το όνομα του πρώην υπουργού για να θεωρηθεί έγκυρο το ψηφοδέλτιο, ο ΣΥΡΙΖΑ Βορείου Τομέα έδωσε οδηγίες στους εκλογικούς αντιπροσώπους ώστε να υποβάλλουν ένσταση κατά της ακυρότητας!

Μάλιστα, για να είναι σίγουροι, έστειλαν και υπόδειγμα στο οποίο αναφέρεται: «...τα υπ' αριθμ...............ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρέθηκαν με διαγραμμένο το όνομα του Γιώργου Κατρούγκαλου, κατόπιν σχετικής προπαγάνδας-παραπληροφόρησης της ΝΔ, γεγονός που οδηγεί σε απόπειρα αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος, πράξη για την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα υποβάλει σχετική μήνυση».

Με άλλα λόγια, οι απελπισμένοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν επενδύουν μόνο στα σταυρουλάκια των ακροδεξιών και ναζί αλλά και των… ανοήτων. Αυτό είναι πρόοδος.