Σε αναμονή των πρώτων αποτελεσμάτων των εκλογών είναι οι πολιτικοί αρχηγοί, οι οποίοι και ψήφισαν από νωρίς το πρωί. Αναμένεται να παρακολουθήσουν αρχικά τα αποτελέσματα με την οικογένεια και τους στενούς τους συνεργάτες κι ακολούθως να επισκεπτούν τα εκλογικά κέντρα.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης θα δει τα πρώτα αποτελέσματα στο σπίτι του στο Λυκαβηττό. Έπειτα, γύρω στις 19:15 με 19:30 και αφού ανακοινωθούν τα exit polls θα μεταβεί στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας θα δει τα αποτελέσματα από το σπίτι του και αναμένεται γύρω στις 20:00 να έχει φτάσει στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος ψήφισε στην Κρήτη, μέχρι το μεσημέρι θα είναι στην Αθήνα, όπου θα δει με συνεργάτες τα πρώτα αποτελέσματα. Λίγο πριν τις 20:00 θα βρίσκεται στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα δει τα αποτελέσματα στον Περισσό, με συνεργάτες του.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος θα βρίσκεται στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, όπου και ψήφισε. Θα δει τα αποτελέσματα στα γραφεία του κόμματος με φίλους και συνεργάτες.

Η πρόεδρος της Πλεύρης Ζωής Ζωή Κωνσταντοπούλου θα είναι επίσης στα γραφεία του κόμματος για να παρακολουθήσει τα εκλογικά αποτελέσματα.