«Η μόνη ρεαλιστική πρόταση διακυβέρνησης είναι αυτή της Νέας Δημοκρατίας» είπε η υπουργός Παιδείας και υποψήφια βουλευτής στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας, Νίκη Κεραμέως, σε συνέντευξη της στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά 90,1».

«Τόσο καιρό ακούμε για αυτή τη δήθεν προοδευτική διακυβέρνηση, δήθεν προοδευτική συνεργασία μεταξύ των διαφόρων κομμάτων της αντιπολίτευσης και τώρα που τέθηκαν όλοι μαζί δόθηκε η ευκαιρία να φανεί έχει βάση αυτή η διακυβέρνηση; Και νομίζω φάνηκε ότι δεν υπάρχει καμία βάση τόσο ως προς τη σύνθεσή της όσο και ως προς το περιεχόμενο του προγράμματος» είπε η κ. Κεραμέως σχολιάζοντας το debate της περασμένης Τετάρτης.

Η υπουργός Παιδείας ξεκαθάρισε ότι είναι fake news οι κατηγορίες που διατυπώθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι χρησιμοποιεί τις δομές του υπουργείου για να κάνει προεκλογική εκστρατεία. «Το email αυτό δεν εστάλη ποτέ από δομή του υπουργείου. Από το προσωπικό μου email εστάλη, καμία σχέση με υπουργική δομή άρα είναι προσωπικό email που εστάλη σε μια βάση δεδομένων» σημείωσε και πρόσθεσε: «σε όποιον γράφεται στο newsletter, που συναινεί κιόλας μέσω της ιστοσελίδας μου οποιοσδήποτε μπορεί να πάει να γραφτεί. Αλλά τι με κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ ότι πάω και ψάχνω ψήφους στην Καβάλα; Για να δείτε το φαιδρό του επιχειρήματος. Με κατηγόρησε ότι χρησιμοποίησα δομή του υπουργείου και μάλιστα ειπώθηκε και email του υπουργείου το οποίο ειναι ψευδές. Να πως χτίζεται μια προπαγάνδα πάνω σε fakenews».