Ευχές για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου στο «αδελφό κόμμα», το ΠΑΣΟΚ, δίνουν οι Ευρωσοσιαλιστές, με σχετική ανάρτησή τους στο Twitter. 

Με την ανάρτηση αυτή, οι Ευρωσοσιαλιστές καθιστούν σαφές ποιος είναι ο εταίρος τους στην Ελλάδα, καίγοντας οριστικά τις γέφυρες με τον ΣΥΡΙΖΑ και βάζοντας τέλος στην προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να φορέσει ένα πιο σοσιαλδημοκρατικό προσωπείο στους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας έχει προσπαθήσει να φέρει τον ΣΥΡΙΖΑ πιο κοντά στους Ευρωσοσιαλιστές, συμμετέχοντας ως παρατηρητής στις συνόδους τους και κάνοντας συνεχείς επαφές με τα κορυφαία στελέχη τους. 

«Καλή επιτυχία στο αδελφό μας κόμμα στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής στην Ελλάδα», αναφέρεται στην ανάρτηση, η οποία συνοδεύεται από μια φωτογραφία του Νίκου Ανδρουλάκη από παλαιότερη ομιλία του. 

Οι Ευρωσοσιαλιστές τονίζουν πως «η Ελλάδα χρειάζεται μια ισχυρή σοσιαλδημοκρατική φωνή και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα βάλει στο επίκεντρο της κοινωνίας την κοινωνική δικαιοσύνη, το καλό των πολιτών, την βιωσιμότητα και μια ισχυρή δημοκρατία».