Tην επισήμανση ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης της χώρας έκανε η Άννα Ροκοφύλλου, με δηλώσεις της στο mega. Η υποψήφια βουλευτής υπογράμμισε ότι «ο κόσμος το καταλαβαίνει αυτό» και έτσι εξηγείται και το αποτέλεσμα της κάλπης, αλλά και η άνοδος του κόμματος που καταγράφεται και στις δημοσκοπήσεις.

«Η δημοσκόπηση δεν είναι κάλπη, απλώς δείχνει μία τάση ανόδου της ΝΔ και αυτό πρέπει να το δούμε. Τάση του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ είναι να πέφτουν και λόγω της ασάφειας σχετικά με τα προγράμματά τους και την φορολογική τους πολιτική που αγγίζει τον κόσμο. Άλλα λέει ο ένας άλλα οι άλλοι, και εκεί νομίζω ότι έχει υπάρξει μια πτώση», σημείωσε η ίδια.

Η Άννα Ροκοφύλλου συμπλήρωσε ότι «δεν έχουμε καμία αλαζονεία» και πως «πρέπει να υπάρχει μία σοβαρή κυβέρνηση για να μπορέσουμε να κάνουμε τις μεταρρυθμίσεις που θέλουμε και να πάμε μπροστά». Στο πλαίσιο αυτό, τόνισε ότι «δεν είμαστε εφησυχασμένοι, είμαστε σε εγρήγορση, έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι κάναμε μία καλή δουλειά και αυτό αναγνωρίστηκε από τον κόσμο, αλλά ούτε αλαζονεία έχουμε, ούτε εφησυχασμό, συνεχίζουμε τις περιοδείες μας, να μιλάμε με τον κόσμο, κανονικά όπως πριν και αυτό νομίζω το εκτιμά ο κόσμος».

Αναφορικά με το πρόγραμμα διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι «είναι κοστολογημένο, το έχουμε καταθέσει στην επιτροπή, έχουμε πάρει την έγκριση, έχουμε πει ακριβώς τι θα κάνουμε με προσεκτικά βήματα».