Εισβολή ληστών με καλάσνικοφ στο δημαρχείο Αχαρνών- Η μαρτυρία του αντιδημάρχου (vid)

24

Θρασύτατη απόπειρα ληστείας έγινε λίγο μετά τις 09:00 το πρωί της Παρασκευής (6/12) στο δημαρχείο Αχαρνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άτομα εισέβαλαν στον χώρο και, κραδαίνοντας καλάσνικοφ, απαίτησαν από τους υπαλλήλους να τους δώσουν τα χρήματα που βρίσκονταν στο ταμείο.

Τα ταμεία φαίνεται πως δεν είχαν ακόμα συγκεντρώσει χρήματα, με αποτέλεσμα οι δράστες να αναγκαστούν να αποχωρήσουν άπρακτοι. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του περιστατικού φέρονται να χτύπησαν και δύο δημότες, χωρίς όμως να τους τραυματίσουν σοβαρά.

Μαρτυρίες αναφέρουν πως οι ληστές επιβιβάστηκαν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Toyota που οι αρχές εκτιμούν ότι είναι κλεμμένο.

“Μπήκαν τρεις δράστες βαριά οπλισμένοι, με τύπου καλάσνικοφ όπλα, στο Δημαρχείο, ο ένας έμεινε στην είσοδο και οι δύο ανέβηκαν πάνω. Απείλησαν με τα όπλα τους υπαλλήλους” δήλωσε στο ΟΡΕΝ ο αντιδήμαρχος κ. Βρεττός.

“Φορούσαν κουκούλες, υπήρχαν και πολίτες που είναι πανικόβλητοι, έχουν τρελαθεί οι άνθρωποι δεν πιστεύουν τι έχει συμβεί. Με ψυχραιμία το αντιμετώπισαν οι υπάλληλοι” περιέγραψε.

“Έφυγαν τελικά χωρίς να πάρουν τίποτα, έσπασαν πόρτες, τραβούσαν συρτάρια. Δεν πήραν κάτι γιατί δεν είχαν εικόνα που βρίσκονται τα ταμεία. Δεν έχουμε κάμερες μέσα στο Δημαρχείο. Δώσαμε πινακίδα και τύπο αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν οι δράστες” τόνισε.

“Όλοι είναι καλά στην υγεία τους αυτό μας ενδιαφέρει. Είναι μια δύσκολη στιγμή, είναι σε πανικό όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του», πρόσθεσε ο αντιδήμαρχος Αχαρνών.

 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr