Στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης μεταφέρθηκαν οι απανθρακωμένες σοροί δύο επιβατών ΙΧ που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο στην Εγνατία Οδό, στα διόδια Πολυμύλου.

Το όχημά τους τυλίχτηκε στις φλόγες όταν φορτηγό, υπό συνθήκες πυκνής ομίχλης, προσέκρουσε βίαια στο πίσω μέρος του, την ώρα που βρισκόταν σχεδόν ακίνητο μπροστά στο κουβούκλιο των διοδίων.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η αναγνώριση των θυμάτων είναι σχεδόν αδύνατη, καθώς οι σοροί είναι πλήρως απανθρακωμένες.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τιμαλφή που εντοπίστηκαν, πιθανολογείται ότι η μία από τις σορούς ανήκει σε γυναίκα.

Υπενθυμίζουμε πως από το συγκλονιστικό τροχαίο τραυματίστηκαν και πέντε ατόμα, τα οποία, ευτύχως, βρισκόνται εκτός κινδύνου.