Δύσκολες ώρες για την Πρεζεράκου στο ΚΑΤ: Έγινε το χειρουργείο στα κομμένα δάχτυλα

27
Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδος διοργάνωσε ημερίδα στο κλειστό γυμναστήριο της Λάρισας στο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο προώθησης του αθλητισμού των αρχών του <> . Στην ημερίδα συμμετείχαν και Ολυμπιονίκες όπως Ευθύμης Ρετζιάς, Πύρρος Δήμας, Δημοσθένης Ταμπάκος, Βαλέριος Λεωνίδης, Ειρήνη Αινδινή, Χαρα Κρυάμη, Νάσος Γαλακτερός, Ερρίκα Πρεζεράκου, Φανή Ψαθά, Βασίλης Κολλάρος, Κυριακή Γαλάνη, Χαρίκλεια Καστρίτση κ.α. Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011 . ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΤΣΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

Ώρες αγωνίες για την Έρρικα Πρεζεράκου μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε χθες στην Κύθνο.  

Η πρώην αθλήτρια του επί κοντώ, ήταν εκεί για διακοπές με τον σύντροφό της και χθες βρίσκονταν σε θαλάσσια περιοχή στα βορειοανατολικά του νησιού.

Άγνωστο μέχρι στιγμής το πως, βρέθηκε στο νερό και η προπέλα της έκοψε άσχημα δάχτυλα του δεξιού χεριού με αποτέλεσμα να υποστεί ακρωτηριασμό.

Οι αρχικές πληροφορίες μιλούσαν για ένα δάχτυλο, όμως φαίνεται πως τελικά ήταν δύο.

Σε κατάσταση σοκ, η Έρρικα Πρεζεράκου μεταφέρθηκε πρώτα με όχημα του ΕΚΑΒ στο περιφερειακό ιατρείο Κύθνου για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε με ελικόπτερο στο ΚΑΤ.

Εκεί χθες το βράδυ υποβλήθηκε σε ένα πολύωρο χειρουργείο στην Κλινική Άκρας Χειρός –Μικρουχειρουργικής Άνω Άκρου, σε μία προσπάθεια να της σώσουν τα δάχτυλα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες, ούτε για τις συνθήκες του ατυχήματος, ούτε για την κατάσταση της υγείας της.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr