Διπλή εξόρμηση αλήθειας, η καμπάνια της ΝΔ

49

«Καταδικάζω την κυβέρνηση τώρα, σημαίνει ψηφίζω μόνο Ν.Δ». Αυτό πρέπει να γίνει συνείδηση κάθε πολίτη -παντού στη χώρα” είπε μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ ο Κυρ. Μητσοτάκης και έδωσε το στίγμα της προεκλογικής καμπάνιας του.

“Η καμπάνια μας θα είναι μία διπλή εξόρμηση αλήθειας: Απ’ την μία πλευρά, θα απαντάμε στην προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ. Αποκαλύπτοντας τα ψέματα που είπε και τα δεινά που έφερε στη χώρα. Και από την άλλη, με ακόμα μεγαλύτερη έμφαση, θα προβάλουμε σταθερά το δικό μας θετικό προγραμματικό λόγο”.

Βασικά σημεία της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ

Τι είπε για ευρωεκλογές
Μια καθαρή νίκη της ΝΔ στις Ευρωεκλογές, στις περιφερειακές κάλπες και στους 3 μεγάλους δήμους θα σημαίνει ότι οι Έλληνες θέλουμε μια χώρα περήφανη. Με λιγότερους φόρους και περισσότερες και καλύτερες δουλειές ειδικά για τους νέους. Με ενότητα και ασφάλεια. Με πραγματική ελπίδα.

Ειδική αναφορά στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο
Η επίθεση στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο συνιστά μία πολιτική επιλογή. Για τον Πολάκη -και όποιον ταυτίζεται με αυτόν- ο Στέλιος δεν είναι ο αριστερός, δεξιός ή κεντρώος πολιτικός αντίπαλος. Στα δικά τους μάτια είναι κάτι πολύ χειρότερο: Δεν είναι μαζί τους.

Για αφορολόγητο
Σήμερα ο κ. Τσίπρας υπόσχεται ότι δεν θα εφαρμόσει αυτά που ο ίδιος ψήφισε με φανατισμό πριν από λίγους μήνες. Για να τελειώνουν τα ψέματα, μία λύση υπάρχει: Ο κ. Τσίπρας ας ψηφίσει μαζί μας την τροπολογία για την ακύρωση της μείωσης του αφορολόγητου που ο ίδιος έφερε.

Το πρόγραμμα της ΝΔ

Το πρόγραμμα της ΝΔ για την Ευρώπη μας αφορά όλους. Προστασία των συνόρων μας. Νέες δουλειές με επενδύσεις ευρωπαϊκών κεφαλαίων. Κοινό Ευρωπαϊκό Εγγυημένο Εισόδημα. Ειδικά μέτρα για τα νησιά και τις ορεινές περιοχές μας. Για μία ισχυρή Ελλάδα σε μία ισχυρή Ευρώπη.

Ψηφοδέλτιο

Έχουμε ένα εξαιρετικό ευρωψηφοδέλτιο. Συνδυάζει την εμπειρία με την ανανέωση, τη συνέχεια με τη διεύρυνση. Και σε αυτό γεφυρώνονται πολιτική και κοινωνία. Συμβολίζει την ποιότητα που διεκδικεί η Νέα Δημοκρατία, αλλά και την εξέλιξη που έχει κατακτήσει.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr