Για την αντιπαράθεση που εκτυλίσσεται στο πολιτικό σκηνικό πηγαίνοντας προς τις ευρωεκλογές μίλησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας, στην εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδος» με τους Παναγιώτη Στάθη, τον Μανώλη Αναγνωστάκη και τον Γιάννη Κολοκυθά.

«Έχουμε δύο μήνες ακόμη μέχρι τις ευρωεκλογές και μακάρι να γίνει μια αντιπαράθεση επί της ουσίας. Και στα ζητήματα που αφορούν στην εσωτερική πολιτική επικαιρότητα, γιατί είναι πάρα πολλά τα θέματα τα οποία απασχολούν τους πολίτες -τα ζητήματα της ακρίβειας, τα ζητήματα λειτουργίας του κράτους-, αλλά και να καταλάβει ένα μεγάλο μέρος της συζήτησης το τι γίνεται στην Ευρώπη. Τι αφορούν οι ευρωεκλογές, γιατί είναι κρίσιμες οι αποφάσεις που λαμβάνονται σε επίπεδο Ευρωκοινοβουλίου για την καθημερινότητα των πολιτών», τόνισε ο κ. Τσιόδρας.

«Μακάρι, λοιπόν, να φύγουμε από την τοξικότητα και να μπούμε επί της ουσίας στη συζήτηση. Νομίζω ότι θα έχουμε να κερδίσουμε όλοι, και το πολιτικό σύστημα και οι Έλληνες πολίτες, προκειμένου να πάνε στην κάλπη γι’ αυτό. Η κυβέρνηση έχει κάθε λόγο να γίνει κουβέντα επί της ουσίας. Από εκεί και πέρα, η αντιπολίτευση επενδύει αλλού», συμπλήρωσε.

«Δεν είναι δική μας επιλογή η τοξικότητα. Απαντάμε, στην αντιπολίτευση, αλλά δεν είναι επιλογή της κυβέρνησης σε καμία περίπτωση», επισήμανε ο Δημήτρης Τσιόδρας.

Αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ο κ. Τσιόδρας τόνισε ότι «πολιτεύεται με όρους social media και μόνο. Άλλο να αξιοποιείς τα social media για να περάσεις κάποιες πολιτικές θέσεις, που προφανώς αξιοποιείς κάθε μέσο. Εγώ πολιτικές θέσεις δεν ακούω».

«Αντί να ακούω πολιτικές προτάσεις βλέπω συνεχώς διάφορες επικοινωνιακού χαρακτήρα παρεμβάσεις. Θα περίμενα η αντιπαράθεση πηγαίνοντας προς τις ευρωεκλογές να γίνει στο πολιτικό πεδίο. Αντ’ αυτού, βλέπω τον κ. Κασσελάκη να επενδύει στην τοξικότητα και να κάνει διάφορες επικοινωνιακού χαρακτήρα κινήσεις», σημείωσε ο κ. Τσιόδρας.