Διανομή τροφίμων στη Νεάπολη Συκεών για ωφελούμενους ΤΕΒΑ

64

Διανομή νωπών προϊόντων πραγματοποιεί από σήμερα έως και την Τετάρτη ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, στο πλαίσιο του προγράμματος του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Η διανομή αφορά σε σε 5.000 ωφελούμενους του προγράμματος. Κάθε ένας θα παραλάβει πέντε κιλά τροφίμων. Το πακέτο περιλαμβάνει ένα κιλό χοιρινό κρέας, ένα κιλό βόειο κρέας, μισό κιλό τυρί φέτα, μισό κιλό ημίσκληρο τυρί, ένα κιλό ακτινίδια, ένα κιλό μπανάνες, με τα τρόφιμα να είναι συσκευασμένα σε τελάρα των πέντε κιλών.

Η διανομή τροφίμων πραγματοποιείται στην εγκατάσταση του δήμου από τις 9 το πρωί έως τις 2 (επί της οδού Ελλησπόντου 15 με Δαρδανελλίων 2 στα ΠΕΥΚΑ).

Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ, την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας τους στην περίπτωση που τα προϊόντα θα παραληφθούν αυτοπροσώπως, ενώ στην αντίθετη περίπτωση (παραλαβή από τρίτο άτομο) θα απαιτείται εξουσιοδότηση και αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Ο δήμος Νεάπολης-Συκεών επισημαίνει στην ανακοίνωσή του, ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως πολυμελών οικογενειών), απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο, για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr