Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε σήμερα το παρών στα εγκαίνια της 89ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποίησε περιοδεία σε διάφορα περίπτερα. Ανάμεσα στις στάσεις του ξεχώρισε εκείνη στο εντυπωσιακό περίπτερο της McLaren, που τράβηξε τα βλέμματα των επισκεπτών.

Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στον χώρο, είχε σύντομη συνομιλία με στελέχη της McLaren και είδε από κοντά το εντυπωσιακό supercar που παρουσιάζεται φέτος στη ΔΕΘ.

6647908-1536x1024.jpg

«Εγώ αν βγω δεν μπορώ να ξαναβγώ;» ρώτησε ο πρωθυπουργός κάνοντας χιούμορ λόγω του ύψους του.

Στην συνέχεια, οδεύοντας πριν την ΕΡΤ τον υποδέχτηκε ομάδα Ποντιακού Σωματείου, και χόρεψαν μπροστά του ποντιακούς χορούς.

Μετέπειτα εισήλθε στο περίπτερο της ΕΡΤ και αμέσως μετά παρακολούθησε από κοντά επίδειξη κοριτσιών της ενόργανης γυμναστικής και τους ευχήθηκε να κατακτήσουν μετάλλιο.

6647904-1536x1024.jpg