Σε μια υπόθεση που προκαλεί αίσθηση και εγείρει σοβαρά ερωτήματα για τη λειτουργία ενός κόμματος που έκανε σημαία του τη διαφάνεια και τα δικαιώματα, η δικηγόρος και πρώην πολιτευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Όλγα Δάλλα, σχολίασε τη  μηνυτήρια αναφορά κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου και στελέχους του κόμματος.

Η υπόθεση αφορά καταγγελλόμενη υποκλοπή τηλεφωνικής συνομιλίας και διακράτηση παράνομου υλικού. Σε συνέντευξή της η Όλγα Δάλλα διευκρίνησε : Την Κωνσταντοπούλου δεν τη μηνύω επειδή με έβγαλε από τη λίστα, τη μηνύω για τις υποκλοπές που έκανε.

Ζαχαρός: «Είχε απευθυνθεί σε εσάς με απαξιωτικό χαρακτηρισμό. Είχε πει "γλυκούλα μου, δεν ήξερα ότι θέλεις να γίνεις Βουλευτής». Δάλλα: «Ναι. Και "πώς θα τα καταφέρεις εσύ με την αναπηρία που έχεις, να ανταπεξέλθεις σε αυτό το τόσο δύσκολο έργο;"»

Δείτε το απόσπασμα: