Δούκα αποφάσισαν να ψηφίσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι υποστηρικτές του Κασιδιάρη και των Σπαρτιατών στον Δήμο Αθηναίων, ενόψει του β' γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο λόγος που οι Κασιδιαροσπαρτιάτες θέλουν να "συμπορευτούν" με τον κ. Δούκα, είναι φαινομενικά η μετανάστευση και οι κανόνες τους οποίους επιβάλλει η μεταναστευτική πολιτική της χώρας, ξεχνώντας επίτηδες φυσικά και παραγράφοντας την κατάσταση που επικρατούσε στην Αθήνα με μετανάστευη και εγκληματικότητα στα χρόνια ΣΥΡΙΖΑ και Γιώργου Καμίνη.

Ο πραγματικός λόγος

Όμως όπως όλοι γνωρίζουμε, η μεταναστευτική πολιτική μίας χώρας δεν είναι ζήτημα πολιτικής του Δήμου οποιασδήποτε πόλης αλλά της κεντρικής κυβέρνησης. Ο λόγος για τον οποίο τα φασιστοειδή (βλ. Κασιδιαροσπαρτιάτες) λένε πως θα ψηφίσουν τον εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, είναι γιατί ο ίδιος ο κ. Δούκας έχει επιδιώξει τον πιο ετερόκλητο συνασπισμό δυνάμεων, κλείνοντας το μάτι προς όλες τις κατευθύνσεις με σκοπό την ανάληψη της εξουσίας και την ανατροπή Μπακογιάννη. 

Η διαχρονική σύμπλευση ΣΥΡΙΖΑ - Χρυσής Αυγής

Η σημερινή κατάσταση δεν ήταν δύσκολο να δημιουργηθεί, αν αναλογιστεί κανείς τη διαχρονική δημόσια σχέση ΣΥΡΙΖΑ - Χρυσής Αυγής, από τα χρόνια που ήταν στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και «δεν μπορούσε να βρει αίθουσα» για να δικαστούν τα μέλη της εν λόγω εγκληματικής οργάνωσης. 

Η διαχρονική σύμπλευση έχει θέσει τις βάσεις για μια αγαστή συνεργασία ανάμεσα στους τάχα «προοδευτικούς» και τους τάχα «πατριώτες».