Χτύπημα στην Τουρκία από τους Δαβάκη και Βολουδάκη

89

Oι βουλευτές κ. Αθανάσιος Δαβάκης, αναπληρωτής επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ και Μανούσος Κωνσταντίνος Βολουδάκης μετείχαν στις εργασίες της Ειδικής Ομάδας για τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή και της Υποεπιτροπής για τις Μελλοντικές Δυνατότητες στην Άμυνα και την Ασφάλεια. Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν στο Αμάν της Ιορδανίας από 18 έως 21 Νοεμβρίου 2019.

Ο κ. Μανούσος Κωνσταντίνος Βολουδάκης εξελέγη Αντιπρόεδρος της Ειδικής Ομάδας για τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, ενώ στο πλαίσιο των εργασιών συζητήθηκαν μεταξύ άλλων το Συριακό, η προσφυγική-μεταναστευτική κρίση, η περιφερειακή ασφάλεια στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, καθώς και ο ρόλος που διαδραματίζουν η Κίνα και η Ρωσία στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Τα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας καταψήφισαν έκθεση με θέμα την κατάσταση στη Συρία, δεδομένου ότι στο εν λόγω κείμενο ήταν διάχυτη η μεροληπτική εκτίμηση του Τούρκου εισηγητή ως προς την πολιτική που εφαρμόζει η Τουρκία στην Συρία.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr