Χανιά: Συνωστισμός και κορωνοπάρτι ντροπής στο Ενετικό Λιμάνι το Μ. Σάββατο (Vid)

by news

Παρά τη χθεσινή κατακραυγή για την κατάντια του Ενετικού Λιμανιού σε σκουπιδότοπο στα Χανιά μετά από κορωνοπάρτι, ακολούθησαν νέα στιγμιότυπα ντροπής το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στο ίδιο σημείο.

Όπως μεταδίδει το flashnews. gr,  μπορεί τα καταστήματα να έμειναν κλειστά μετά τα πρόστιμα, αλλά δεκάδες συγκεντρώθηκαν για μια ακόμη βραδιά στο ίδιο σημείο. “Ένα αυτοσχέδιο κορωνοπάρτι έστησαν για ένα ακόμη βράδυ, δεκάδες νέοι και νέες στην οδό Σαρπηδώνος στο ενετικό λιμάνι των Χανίων.

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, μετά την Ανάσταση, πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε στο ίδιο σημείο όπου είχαν συγκεντρωθεί και το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής και αυτό παρά την κατακραυγή για τις εικόνες «σκουπιδότοπου» που αντίκρισαν όλοι όσοι πέρασαν από εκεί το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου. Να σημειωθεί πως στην συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν τρία καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούσαν με την μέθοδο take away.

Όμως μετά τα τσουχτερά πρόστιμα που βεβαιώθηκαν το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις έμειναν κλειστές το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Και όμως, στο ίδιο σημείο υπήρξε ο ίδιος συνωστισμός , με τους συμμετέχοντες να επιδεικνύουν κραυγαλέα αδιαφορία για τους συνανθρώπους τους και ειδικά για τους συγγενείς τους με τους οποίους θα γιορτάσουν το Πάσχα”.

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα