Αύξηση ενοποιημένων πωλήσεων παρουσίασε η SingularLogic το 2018

by Manifesto

Αύξηση ενοποιημένων πωλήσεων και επιστροφή σε θετικό αποτέλεσμα EBITDA παρουσίασε η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, το 2018.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία είναι προσηλωμένη στη στρατηγική ανάπτυξης που έχει διαμορφώσει, βάσει της οποίας εστιάζει στην ικανότητά της να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες πληροφορικής, υλοποιώντας ψηφιακά έργα κάθε μεγέθους και πολυπλοκότητας, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, γεγονός που αποτελεί το συγκριτικό της πλεονέκτημα.

Για το 2018, στην ενίσχυση των αποτελεσμάτων της συνέβαλαν σημαντικά έργα και υπηρεσίες πληροφορικής που πραγματοποίησε κυρίως στον ιδιωτικό τομέα.

Αναλυτικότερα, οι ενοποιημένες πωλήσεις του ομίλου αυξήθηκαν κατά 10,6% και ανήλθαν στο ποσό των 41,5 εκατ. ευρώ για το 2018, έναντι 37,5 εκατ. ευρώ το 2017. Τα ενοποιημένα λειτουργικά κέρδη (EBITDA) διαμορφώθηκαν κέρδη 1,6 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών 4,7 εκατ. ευρώ το 2017.

Σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα του 2018, ο πρόεδρος και διευθύνων δύμβουλος της SingularLogic, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ανέφερε: «Τα αποτελέσματα του 2018 επιβεβαιώνουν τη στρατηγική μας να επικεντρωθούμε στους τομείς που έχουμε συγκριτικό πλεονέκτημα. Ήταν μία χρονιά σημαντικής οργανικής ανάπτυξης για τον όμιλο. Η ανάπτυξη αυτή χαρακτηρίζεται από την αφοσίωση και την ικανότητα των ανθρώπων μας να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών μας, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη τους. Το 2019 συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο, επιδιώκοντας να ενισχύσουμε περαιτέρω τα αποτελέσματά μας και τη θέση μας στην αγορά, μέσω της παροχής υπηρεσιών και καινοτομικών λύσεων λογισμικού για επιχειρήσεις, όσο και μέσω της υλοποίησης μεγάλων έργων πληροφορικής στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα».

Σχετικα Αρθρα