Ανάρτηση με αφορμή τα θετικά σχόλια του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά την επίσκεψή του στα Γρεβενά, για το έργο που έχει συντελεστεί στο χώρο του αθλητισμού, έκανε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Χθες στη Λάρισα και σήμερα στα Γρεβενά, όπου περιοδεύει ο Πρωθυπουργός, απέδωσε τα εύσημα στον Υφυπουργό Αθλητισμού για την αναβάθμιση και την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα και γενικά για την αθλητική μεταρρύθμιση στη χώρα.

Στη χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Αλκαζάρ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε χαρακτηριστικά:

«Εδώ δίπλα είδα, αγαπητέ μου Λευτέρη, τις καινούργιες αθλητικές εγκαταστάσεις και γίνονται πολλές αθλητικές υποδομές σε όλη τη χώρα. Θέλουμε όλοι οι Έλληνες, κυρίως τα παιδιά μας, να αθλούνται»!

Κι αναφερόταν στο υπερσύγχρονο ανοικτό προπονητήριο στίβου στον περιβάλλοντα χώρο του Αλκαζάρ και τα άλλα έργα (την αλλαγή του ταρτάν στο κεντρικό Στάδιο και την ανακαίνιση του κλειστού γυμναστηρίου στίβου), ύψους 1,4 εκατ. ευρώ, που είναι μεταξύ των 25αντίστοιχων έργων δεκάδων εκατομμυρίων τα οποία εξελίσσονται στη Θεσσαλία.

Ανάλογες συγχαρητήριες αναφορές κάνει διαρκώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τις περιοδείες του στις Περιφέρειες της χώρας, για το έργο που έχει παράξει το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Και μόνο υπερήφανος και δικαιωμένος μπορεί να αισθάνεται ο Λευτέρης Αυγενάκης για την αναγνώριση και τη στήριξη από τον Πρωθυπουργό, καθώς όπως λέει συχνά ο Υφυπουργός Αθλητισμού «μέσα σε τέσσερα χρόνια το άναρχο αθλητικό τοπίο νοικοκυρεύτηκε.

Μπήκε τάξη, με σχέδιο και ξαναδόθηκε ελπίδα σε όλη την αθλητική οικογένεια και ιδιαίτερα στη νέα γενιά. Ο αθλητισμός μας αλλάζει»!

Και ο Πρωθυπουργός έχει κάθε λόγο να το πιστώνει στον Υφυπουργό Αθλητισμού.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Ο βουλευτής Ηρακλείου Κρήτης θεωρεί ότι «είναι άκρως τιμητικό να ακούς από τον Πρωθυπουργό, όπως και χθες στη Λάρισα, που επισήμανε ότι στη Θεσσαλία εξελίσσονται 25 σπουδαία έργα αθλητικών υποδομών» και συνεχίζει ως ακολούθως «να μας αποδίδει δημοσίως τα εύσημα για τη συνεπή και καθημερινή δουλειά».

Αναλυτικά:

«Είναι άκρως τιμητικό να ακούς από τον Πρωθυπουργό, όπως και χθες στη Λάρισα, που επισήμανε ότι στη Θεσσαλία εξελίσσονται 25 σπουδαία έργα αθλητικών υποδομών, προϋπολογισμού δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, να στέκεται ξανά με ιδιαίτερη αναφορά στο αθλητισμό μας.

Να μιλά για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, με αφορμή τη “βασίλισσα” των χιονοδρομικών, το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας! Και να μας αποδίδει δημοσίως τα εύσημα για τη συνεπή και καθημερινή δουλειά, σε συνεργασία με την άξια διοίκηση του χιονοδρομικού, ώστε να το αναπτύξουμε όπως του αρμόζει και να συμβάλει περαιτέρω στον χειμερινό τουρισμό και στην οικονομία του τόπου και της χώρας μας.

Όλοι μαζί θα πετύχουμε ακόμα περισσότερα και καλύτερα! Ο αθλητισμός μας αλλάζει!».