Ο πρ. Ευρωπαίος Επίτροπος και υπουργός, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
στην Ηλεία κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος θα πραγματοποιήσει αύριο, Δευτέρα 8 Μαΐου
2023 στις 19:30, Κεντρική Ομιλία προς τους Ηλείους της Αθήνας, στο ξενοδοχείο Caravel
(Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2).

avramo-caravel-sq-1.jpg

Ως γνωστόν, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος κατεβαίνει υποψήφιος στην Ηλεία, που ήταν η πατρίδα του πατέρα του Λάμπρου. Μαθαίνουμε ότι πάει καλά και η παρουσία του βάζει φρένο στις νεοδημοκρατικές διαρροές σε άλλους πολιτικούς χώρους, μιας και δεν έχει αφήσει απάτητη ρούγα και χωριό της Ηλείας.

«Σας έφερα ενισχύσεις»: πώς ο Μητσοτάκης αποθέωσε τον Αβραμόπουλο

Με χαμόγελα και «αέρα νίκης» υποδέχθηκε η Ηλεία τον νυν και όπως όλα δείχνουν επόμενο πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον τελευταίο μεταξύ άλλων να «κλέβει» την παράσταση με την αμεσότητα και την ενημέρωση που είχε για τα καθημερινά ζητήματα των πολιτών της περιοχής.

«Αγέρωχο παρών» από Δημήτρη Αβραμόπουλο

Όπως αποτυπώνεται και από τη φωτογραφία που δημοσιεύει το «Μανιφέστο», διακριτικός και πάντα στιβαρός, ο πρώην Επίτροπος και νυν υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία έδωσε δυναμικό παρών και όσοι γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις εντός της ΝΔ μπορούν να αντιληφθούν το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κ.Αβραμόπουλου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

 «Η θερμή αγκαλιά και η εμπιστοσύνη στον Αβραμόπουλο»

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγκάλιασε τον κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο σε μία κίνηση που σχολιάστηκε με θερμά λόγια από τους πολίτες, καθώς οι δύο άνδρες συνδέονται με πολύχρονη και βαθιά φιλία 35 ετών. Αυτή η φιλία είναι που έκανε τον πρωθυπουργό να υπογραμμίσει στους παρευρισκομένους ότι «ήρθαν οι ενισχύσεις». 

Με βάση όλα τα προαναφερόμενα, δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς πως ο κ. Αβραμόπουλος έχει κερδίσει ήδη την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων της Ηλείας. «Μας τίμησε και πρέπει να τον τιμήσουμε» είπαν οι πολίτες στον πρωθυπουργό, ο οποίος ακούει και ως γνωστόν επεξεργάζεται συνεχώς!