Στην πόλη της Δράμας βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Βόρεια Ελλάδα, συνεχίζοντας την προκλητική λασπολογία και τοξικότητα εναντίον της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην ομιλία του, βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα και παρουσιάζει μία τριτοκοσμική και προσβλητική κατάσταση, λαϊκίζοντας επικίνδυνα, λέγοντας πως: «Η χώρα έχει κυβέρνηση τα τελευταία πέντε χρόνια. Εάν δεν έχει υπάρξει πρόοδος στις υποδομές, στείλτε της ένα μήνυμα. Τόσα χρήματα χάνονται σε σπατάλη του κράτους, είτε πρόκειται για ψηφιακά έργα, τα οποία ερευνά τώρα η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, είτε για την Πολιτική Προστασία, για ζημιές που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, είτε πρόκειται για σπατάλη ακόμα και στα νοσοκομεία, που πληρώνουν πιο πολλά τώρα σε εργολάβους αντί στους νοσηλευτές, στις καθαρίστριες, σε φύλαξη. Υπάρχει η χρηστή διοίκηση κι η υπάρχει και η σπατάλη. Ας κάνουν τα έργα εδώ, αν πραγματικά σέβονται τη Δράμα και όλη την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη».

Προφανώς για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο εκμηδενισμός, η λασπολογία και η τοξικότητα γίνεται πολιτική έκφραση, η οποία μετενσαρκώνει τον «πολακισμό» και τον ακραίο λαϊκισμό.