Κλειστό λόγω εργασιών θα είναι ένα κομμάτι της Αττικής Οδού από το βράδυ της Τρίτης ως το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας. Συγκεκριμένα, λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος, έκλεισε από τις 10:00 το βράδυ της Τρίτης (9/1) έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης (10/1) η είσοδος της Αττικής Οδού από τον κόμβο Λ. Δ. Πλακεντίας (κόμβος 13) προς Αεροδρόμιο. Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν την είσοδο από Λ. Πεντέλης (κόμβος 12).

«Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης», αναφέρει η εταιρεία.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στο κέντρο της Αθήνας 

Επίσης, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών θα πραγματοποιούνται το επόμενο διάστημα και στο κέντρο της Αθήνας. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα αφορούν τις ώρες 07:00 έως 15:30 και θα πραγματοποιούνται όλες τις ημέρες πλην Κυριακών, στα παρακάτω οδικά τμήματα της περιοχής Δήμου Αθηναίων:

ΟΔΟΣ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ, κατά το χρονικό διάστημα από 10-1-2024 έως 10-3-2024.

ΦΑΣΗ Α

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Σωκράτους από τη συμβολή της με την οδό Βερανζέρου έως την συμβολή της με την οδό Σατωβριάνδου

ΦΑΣΗ Β

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Σωκράτους από τη συμβολή της με την οδό Σατωβριάνδου έως την συμβολή της με την οδό Αγ. Κωνσταντίνου

Ρυθμίσεις που θα ισχύουν κατά την εκτέλεση των εργασιών στην οδό Σωκράτους:

Καθορισμός του ανώτατου ορίου ταχύτητας στα (30) τριάντα χλμ/ώρα των οχημάτων που κινούνται, σε οδούς πέριξ της οδού Σωκράτους, που εκτελούνται τα έργα.

Απαγόρευση του προσπεράσματος των οχημάτων που κινούνται σε οδούς πέριξ της οδού Σωκράτους, που εκτελούνται τα έργα.

Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων σε οδούς πέριξ της οδού Σωκράτους που εκτελούνται τα έργα.

ΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, κατά το χρονικό διάστημα από 11-3-2024 έως 11-6-2024.

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος της οδού Αγίου Κωνσταντίνου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μαρίκας Κοτοπούλη και Σωκράτους.

Ρυθμίσεις που θα ισχύουν κατά την εκτέλεση των εργασιών στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου:

Καθορισμός του ανώτατου ορίου ταχύτητας στα (30) τριάντα χλμ/ώρα των οχημάτων που κινούνται στο τμήμα της οδού Αγίου Κωνσταντίνου.

Απαγόρευση του προσπεράσματος των οχημάτων που κινούνται επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών 28ης Οκτωβρίου και Σωκράτους.

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση